Gençler çocuklarla buluştu – Kocatepe Gazetesi

'Merkezim Her Yerde' projesi kapsamında gençlik merkezine uzak olan köy veya mahallelerdeki gençlerin ve öğrencilerin gençlik merkezlerini tanıması, gençlik merkezi etkinliklerinden yararlanması ve unutulmaz bir gün yaşamaları amaçlanıyor. Çayırbağ İlkokulu'nun Gençlik Merkezi ziyareti ile başlayan etkinliklerinde gençlik merkezi gezdirilerek, tanıtım videosu izletildi ve faaliyetler hakkında bilgilendirme yapıldı. Sonrasında gençlerin küçük yaşlarda spora olan ilgilerini artırmak [&hellip]

“Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında gençlik merkezine uzak olan köy veya mahallelerdeki gençlerin ve öğrencilerin gençlik merkezlerini tanıması, gençlik merkezi etkinliklerinden yararlanması ve unutulmaz bir gün yaşamaları amaçlanıyor. Çayırbağ İlkokulu’nun Gençlik Merkezi ziyareti ile başlayan etkinliklerinde gençlik merkezi gezdirilerek, tanıtım videosu izletildi ve faaliyetler hakkında bilgilendirme yapıldı. Sonrasında gençlerin küçük yaşlarda spora olan ilgilerini artırmak amacıyla spor kompleksi ziyareti gerçekleştirildi. Öğrencileri farklı branşlardaki spor salonlarını tanıma imkanı buldu. Proje kapsamında hayatları boyunca hiç sinemaya gitmemiş olan öğrencilerin sinemaya götürülmesi ile etkinliğe devam edildi.
SALAR ORTAOKULU’NA FARKLI FAALİYETLER YAPILDI
Salar Ortaokulu ile yapılan faaliyette Çayırbağ İlkokulu’nun etkinliklerine göre başka etkinliklere yer verildi. Gençlerden Geleceğe Mektup Yarışması ve diğer faaliyetler hakkında bilgilendirme yapıldı. Yarı Olimpik Yüzme Havuzu gezdirilen öğrencilere yüzme eğitimi hakkında bilgi verildi. Salar Ortaokulu öğrencilerine Akarçay’da tekne turu yapılırken, Masal Parkı da gezdirildi. Proje kapsamında hayatları boyunca hiç sinemaya gitmemiş olan öğrencilerin sinemaya götürülmesi ile etkinlik sürdü.
Salar Ortaokulu Müdürü Osman Yılmaz ve Din Kültürü Ahlak Bilgisi Öğretmeni Ahmet Özkan etkinlik boyunca öğrencilere eşlik etti.

Bakmadan Geçme