• Haberler
  • Genel
  • 'Gençler, bizim geleceğimizdir' – Kocatepe Gazetesi

'Gençler, bizim geleceğimizdir' – Kocatepe Gazetesi

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Uslu başkanlığındaki heyet TBMM ziyareti kapsamında Meclis Genel Kurulu ve kulisleri ziyaret ederek TBMM hakkında bilgiler aldılar.Heyet daha sonra Milletvekili Ürün ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Ziyaretin ardından heyet AK Parti Genel Merkezi'nde bir toplantı yaptı. Toplantıda konuşan Ürün, AK Parti Gençlik Kolları'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. [&hellip]

“Gençler, bizim geleceğimizdir”

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Uslu başkanlığındaki heyet TBMM ziyareti kapsamında Meclis Genel Kurulu ve kulisleri ziyaret ederek TBMM hakkında bilgiler aldılar.Heyet daha sonra Milletvekili Ürün ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti. Ziyaretin ardından heyet AK Parti Genel Merkezi’nde bir toplantı yaptı. Toplantıda konuşan Ürün, AK Parti Gençlik Kolları’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ürün, “Gençliğe yatırım geleceğe yatırımdır. Gençler bizim geleceğimizdir” dedi. Ürün toplantıda ayrıca siyasete nasıl başladığını ve tecrübelerini gençlere aktardı.
GENÇLER, MASA-SANDALYE TAŞIYORDU
Toplantıda konuşan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Uslu ise “Bizlere AK Parti döneminden önce sadece masa sandalye taşıyan bir gençlik olarak bakılırdı. AK Parti’nin kurulmasıyla birlikte Başbakanımız ‘biz gençleri yedek kulübesinde değil ilk on birde görmek istiyoruz’ dedi ve gençlerin gelecek olduğunu hatırlattı. En çok genç milletvekili AK Parti kurulduktan sonra alınmıştı” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme