• Haberler
  • Genel
  • Gençler, Bayram’ı unutmadı – Kocatepe Gazetesi

Gençler, Bayram’ı unutmadı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar merkezli Girişimci Genç Liderler Derneği (Genç Li-Der) Işıklar Balısultan İlkokulu'ndaki çocuklara bayram hediyesi olarak kitap ve oyuncak dağıttı Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrencisi Behlül Beşen ve arkadaşları önderliğinde kurulan, Afyonkarahisar merkezli Girişimci Genç Liderler Derneği, Işıklar Beldesi'ndeki öğrencilerin gönüllerini aldı. Dernek üyeleri, Işıklar Balısultan İlkokulu öğrencilerine 150 oyuncak, 20 Satranç Takımı ve 400 kitap yardımında [&hellip]

Gençler, Bayram'ı unutmadı

Afyonkarahisar merkezli Girişimci Genç Liderler Derneği (Genç Li-Der) Işıklar Balısultan İlkokulu’ndaki çocuklara bayram hediyesi olarak kitap ve oyuncak dağıttı

Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrencisi Behlül Beşen ve arkadaşları önderliğinde kurulan, Afyonkarahisar merkezli Girişimci Genç Liderler Derneği, Işıklar Beldesi’ndeki öğrencilerin gönüllerini aldı. Dernek üyeleri, Işıklar Balısultan İlkokulu öğrencilerine 150 oyuncak, 20 Satranç Takımı ve 400 kitap yardımında bulundu.
YENİLİKÇİ FAALİYETLER
YAPILIYOR
Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Behlül Beşen, “Biz dernek olarak yenilikçi ve girişimci faaliyetlerde bulunmak üzere ekibimizle yola çıktık. İnsan merkezli kurulduk. Şehrimizde ve ülkemizde okumanın da bir ihtiyaç olduğunu düşünerek böyle bir faaliyette bulunduk. Bundan sonra da yenilikçi birçok faaliyete imza atacağız. Dağıttımız bu oyuncak ve kitaplar geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bir nevi bayram hediyesi olmuştur. Yaptığımız ve yapacağımız her şey bu ülkemiz için değer” dedi.
Genç Li-Der’in Işıklar ziyaretinde Dernek Sekreteri Arzum İnallez, Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Bedir ile Dernek üyesi Melih Yıldızhan hazır bulundu.
OKULDA FARKINDALIK OLUŞUYOR
Okul Müdürü Abdullah Baydur ise “Daha öncelerde Milli Eğitim Müdürlüğümüzden ziyaretler, destekler de aldık bu destek ve ziyaretler Işıklar’a bakış açısının değişip daha da güzelleşmesine vesile oldu. Ben okul ve öğrenciler adına Girişimci Genç Liderler Derneğine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu tür yardımların farkındalık oluşturup daha da yaygınlaşacağı kanısındayım” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme