• Haberler
  • Genel
  • Gencer’den İhsaniye ilçesini ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Gencer’den İhsaniye ilçesini ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Havaana Gencer İhsaniye ilçesi’ni ziyaret etti Gencer, ziyareti esnasında ilçe halkının özellikle kadınların sıcak ilgisiyle karşılandığını ifade etti. İhsaniye İlçesi’ne bağlı Döğer Kasabası ziyaretinde kasaba halkına MHP’nin program ve hedefleri anlattığını belirten Gencer, Döğer’den Kayıhan Kasabası ve Üçlerkayası Köyü’ne geçtiğini dile getirdi. Gencer, 'Tarlalarda çalışan ve çapa yapan [&hellip]

Gencer'den İhsaniye ilçesini ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Havaana Gencer İhsaniye ilçesi’ni ziyaret etti

Gencer, ziyareti esnasında ilçe halkının özellikle kadınların sıcak ilgisiyle karşılandığını ifade etti. İhsaniye İlçesi’ne bağlı Döğer Kasabası ziyaretinde kasaba halkına MHP’nin program ve hedefleri anlattığını belirten Gencer, Döğer’den Kayıhan Kasabası ve Üçlerkayası Köyü’ne geçtiğini dile getirdi. Gencer, “Tarlalarda çalışan ve çapa yapan kadınlarla görüştük. Onların sorunlarını dinledik ve çözümlerini değerlendirdik. İşsizlik ve kadın sorunlarının ön plana çıktığı görüşmelerde iş yapmak isteyen kadınlara her türlü desteğin verileceği, meslek edindirme eğitimlerinin verileceği ve bu eğitim sonucunda girişimcilik desteği verileceğini anlattık” dedi.
Gencer, ayrıca MHP projesi olan ve geçim sıkıntısı çeken ailelere verilecek olan Hilalkart uygulaması anlattığını belirtti. Gencer, İhsaniye dönüşünde AKÜ Kampusü’nde üniversitesinde kalabalık bir öğrenci grubu ile görüştüğünü dile getirdi. Gencer, gençlerin eğitim, barınma, istihdam ve sınavlarda yaşanan sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

Bakmadan Geçme