• Haberler
  • Spor
  • Genç yetenek Emetspor'a gitti – Kocatepe Gazetesi

Genç yetenek Emetspor'a gitti – Kocatepe Gazetesi

Futbola Afyon Belediyespor altyapısında başlayan, sonrasında AFJET Afyonspor altyapısında da oynayan ve son olarak Salar Belediyespor formasıyla yeşil sahalarda ter döken başarılı orta saha oyuncusu Osman Özçakmak, Salar Belediyespor'dan ayrılarak Kütahya temsilcisi Emet Borspor ile anlaştı.Kütahya Dumlupınar Üniversitesini kazanarak Kütahya'ya gidecek olan Özçakmak futbol hayatına da Kütahya'da devam edecek. Özçakmak'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, [&hellip]

Futbola Afyon Belediyespor altyapısında başlayan, sonrasında AFJET Afyonspor altyapısında da oynayan ve son olarak Salar Belediyespor formasıyla yeşil sahalarda ter döken başarılı orta saha oyuncusu Osman Özçakmak, Salar Belediyespor’dan ayrılarak Kütahya temsilcisi Emet Borspor ile anlaştı.
Kütahya Dumlupınar Üniversitesini kazanarak Kütahya’ya gidecek olan Özçakmak futbol hayatına da Kütahya’da devam edecek. Özçakmak’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bir sezon boyunca formasını terlettiğim Salar Belediyespor Kulübünden Üniversitem gereği ayrılmış bulunmaktayım. Bir sezon boyunca terimin son damlasına kadar mücadele ettiğim Salar Belediyespor Ailesine sonsuz teşekkürler. Önümüzdeki sezon Kütahya temsilcisi ‘Emet Borspor’ kulübü ile anlaşmış bulunmaktayım, Hayırlısı olması dileği ile.” ifadesi yer aldı.

Bakmadan Geçme