Genç Yeşilaycılar münazara yeteneklerini sergiledi

AFSÜ’de düzenlenen münazarada 'Kişiyi bağımlı yapan toplum mu birey mi?' sorusu tartışıldı. AFSÜ ve AKÜ Genç Yeşilay öğrenci toplulukları arasındaki münazaranın galibi AFSÜ Genç Yeşilay oldu   Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Genç Yeşilay Topluluğunun 'birey' tezini, AKÜ Genç Yeşilay Topluluğunun ise 'toplum' tezini savunduğu münazara sunumlarının arasında AFSÜ Müzik Topluluğu da katılımcılara müzik performansı [&hellip]

AFSÜ’de düzenlenen münazarada “Kişiyi bağımlı yapan toplum mu birey mi?” sorusu tartışıldı. AFSÜ ve AKÜ Genç Yeşilay öğrenci toplulukları arasındaki münazaranın galibi AFSÜ Genç Yeşilay oldu

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Genç Yeşilay Topluluğunun “birey” tezini, AKÜ Genç Yeşilay Topluluğunun ise “toplum” tezini savunduğu münazara sunumlarının arasında AFSÜ Müzik Topluluğu da katılımcılara müzik performansı sergiledi.
Karşıt görüşleri savunan takımların fikirlerini çarpıştırdıkları kurallı bir tartışma türü olan münazarada dörder kişilik gruplar halinde yarışan öğrencilerin konuya hâkimiyetleri ve fikirlerini ifade etme becerileri dinleyicilerin ve jüri üyelerinin takdirini topladı.
Jürideki Yeşilay Afyonkarahisar Şubesi üyesi Mustafa Toptop, etkinliğin ardından yaptığı konuşmada bağımlılıkla mücadelede böylesine donanımlı gençlerin var olmasından gurur duyduklarını ifade etti.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme