Genç ve Kadın Girişimciler seçilecek

İl kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu'nda görev almak isteyenler 5 Aralık'a kadar müracaat edecek Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri 25 Aralık 2014 Perşembe günü 10.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecekSeçmen listesine girecek Kurul üye kayıtlarının gerçekleşebilmesi için, İl [&hellip]

Genç ve Kadın Girişimciler seçilecek

İl kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu’nda görev almak isteyenler
5 Aralık’a kadar müracaat edecek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri 25 Aralık 2014 Perşembe günü 10.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek
Seçmen listesine girecek Kurul üye kayıtlarının gerçekleşebilmesi için, İl Kadın Girişim-ciler Kurul üyesi adayının www.kadingirisimciler.org.tr adresinde ve İl Genç Girişimciler Kurul üyesi adayının www.gencgirisimciler.org.tr adresinde bulunan formu eksiksiz ve hatasız olarak doldurarak 2 adet fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile ATSO’ya en geç 5 Aralık 2014 tarihinde Saat 12.00’a kadar teslim etmesi gerekiyor. Kurul üyeliği kontenjanları sayısı 63 olarak belirlendi.
İl Genç Girişimciler Kuruluna üye olacak genç girişimcilerin; 18 yaşından gün almış, 40 yaşından ise gün almamış olması, Ticaret Siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekiyor.
İl Kadın Girişimciler Kuruluna üye olacak kadın girişimcilerin, Ticaret siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekir.
ATSO’ya kayıtlı olmayıp da Öğretim görevlileri, öğrenciler, avukatlar, eczacılar, mühendisler vb. gibi kişilerde kontenjan dâhilinde başvurabilirler. Oda üyesi olmayan kişilerin başvuruları kontenjanın durumuna göre değerlendirilecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme