Genç Vali: Şehir içi trafik rahatlatılmalı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 90'ncı yıl kutlamaları kapsamında Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okul Öğrencileri Vali Haluk İmga’yı makamında ziyaret ettiler İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım’ın öncülüğündeki ziyarete, Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Müdürü Ayhan Balbay, 5. sınıf öğrencisi Ece Gençer, 5. sınıf öğrencisi Yaşar Can Şahintepe, 4. sınıf öğrencileri Muhammed Ali [&hellip]

Genç Vali: Şehir içi trafik rahatlatılmalı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 90’ncı yıl kutlamaları kapsamında Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okul Öğrencileri Vali Haluk İmga’yı makamında ziyaret ettiler

İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım’ın öncülüğündeki ziyarete, Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Müdürü Ayhan Balbay, 5. sınıf öğrencisi Ece Gençer, 5. sınıf öğrencisi Yaşar Can Şahintepe, 4. sınıf öğrencileri Muhammed Ali Saldoğan ve Elif Gülser katıldılar.
Ziyarette öğrenciler Vali Haluk İmga’ya çicek verirlerken, Vali Haluk İmga’da çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
Ziyarette, Vali Haluk İmga, Vali makamını bir süreliğine 4. sınıf öğrencisi Muhammed Ali Saldoğan’a devretti.
Afyonkarahisar Vali makamına oturan Öğrenci Muhammed Ali Saldoğan, ilk olarak Vali Haluk İmga’ya eğitime ve öğrencilere verdiği büyük önem ve destekten dolayı teşekkür etti.
Afyonkarahisar Valisi olarak kendisinin de eğitime büyük önem vereceğini ve büyük hedeflerinin olduğunu belirten Vali Muhammed Ali Saldoğan, Valilik makamının çok önemli ve zor bir makam olduğunu söyledi.
Geniş alanlar
oluşturulmalı
İl Valisi olarak şehir içi trafiğin daha da rahatlatılmasını isteyen Vali Muhammed Ali Saldoğan, Belediye Başkan Vekili Mahmut Karcı’yı telefonla aradı. Başkan Karcı’ya şehir içi trafiğindeki sorunların giderilmesi hususunda talimatlar veren Vali Saldoğan okul çevrelerindeki çevre düzenlemelerinin yapılmasını ve sosyal faaliyetlerin yapılabileceği geniş alanlar oluşturulmasını istedi.
Karcı’dan bilgi aldı
Bu konularla ilgili olarak Belediye Başkan Vekili Mahmut Karcı’dan söz alan Vali İnkaya, daha sonra İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli’yi arayarak, okul önlerinde alınan güvenlik önlemlerinin arttırılmasını, çevre ve gürültü kirliliği yaratan kişilerin cezalandırılmasını ve okul servislerinin denetlenmesini istedi.
Alınan önemli tedbirler için Emniyet Müdürü Türkmenli’ye de teşekkür eden Vali Saldoğan, tüm emniyet teşkilatına başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
İmga’ya teşekkür etti
Vali Haluk İmga ve İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım’dan da ilimiz ve eğitim durumu hakkında da bilgiler alan Vali Saldoğan, Vali olmanın güzel bir duygu olduğunu fakat, çok zor ve önemli bir görev olduğunu söyledi.
Vali Yaşar Saldoğan, eğitime, öğrencilere, yeşillendirmeye, tarihi ve kültürel miraslara verdiği önem ve başarılı çalışmalarından dolayı Vali Haluk İmga’ya tüm öğrenciler adına teşekkür etti.
Ziyaret’te öğrencilerle tek tek sohbet eden Vali Haluk İmga, ziyaretine gelen öğrencilerin nezdinde tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının kutladı.
Ziyaret sonunda Vali İmga, öğrencilere ve Okul Müdürü Ayhan Balbay’a hediyeler vererek birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.
(afyonkarahisar.gov.tr)

Bakmadan Geçme