• Haberler
  • Spor
  • Genç'ten Vali Yiğitbaşı Ve Başkan Arat'a Teşekkür

Genç'ten Vali Yiğitbaşı Ve Başkan Arat'a Teşekkür

1903 Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Genç, Afyonlu çocukların Beşiktaş maçını Beşiktaş'ın stadında izlemesi dolayısıyla Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Hasan Arat'a teşekkür etti

2022 yılında kurulan 1903 Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği kuruluşunun ikinci yılında Afyonlu 35 Şehit ve Gazi çocuğunu Beşiktaş TÜPRAŞ Stadyumuna götürdü. 1903 Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Genç ve yönetiminin davetinde 26 Ağustos Zafer yürüyüşüne katılan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Hasan Arat yürüyüşün ardından dernek üyelerine  ve Afyonkarahisar bürokrasisine yaptıkları etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirmişti.

Genç'ten Vali Yiğitbaşı Ve Başkan Arat'a Teşekkür

1903 Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği’ne özel ilgi gösteren Hasan Arat yürüyüşün ardından Afyonlulara bir jest yapmak istediğini belirtti. B Genç ile Hasan Arat arasında geçen konuşmada ellerini taşın altına koyacaklarını belirten Genç anlamlı bir etkinliğe imza atarak, Afyonkarahisar’da şehit ve Gazi aileleri çocuklarına unutulmaz bir deneyim yaşatmak için kolları sıvadı.

Genç'ten Vali Yiğitbaşı Ve Başkan Arat'a Teşekkür

İŞADAMLARI DESTEK VERDİ

Dernek üyelerinin katkıları ve Afyonkarahisar’lı hayırsever işadamları M.Önder Artuk, Hüseyin Çetinbaş ve Süleyman Kırlıoğlu etkinlik finansmanını üstlendi. Afyonkarahisar’da İstanbul’a götürülen 35 Şehit ve Gazi çocuğu Beşiktaş Stadyumuna Hasan Arat ile birlikte giderek Beşiktaş-Konyaspor maçını izledi. Bu etkinlik esnasında Afyonlu çocukları yalnız bırakmayan Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr.  Kübra Güran Yiğitbaşı çocuklarla birlikte tribünde tezahüratlar ederek bu anı daha da anlamlı hâle getirdi. 

1903 Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Genç, 1903 Afyon Beşiktaşlılar yönetimi ve dernek üyelerine, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Hasan Arat’a ve Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra GüranYiğitbaşı’na verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Bakmadan Geçme