• Haberler
  • Gündem
  • Genç Raketler'in 5. Yaz Kupası Turnuvası Devam Ediyor

Genç Raketler'in 5. Yaz Kupası Turnuvası Devam Ediyor

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen 12 Yaş Türkiye Serisi 5'inci Yaz Kupası Turnuvası, Afyon'da devam ediyor

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen 12 Yaş Türkiye Serisi 5’inci Yaz Kupası Turnuvası, Afyonkarahisar Kocatepe Spor Kompleksi Tenis Kortları’nda devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelen 85 sporcu, hem yeteneklerini sergilemek hem de şampiyonluk ipini göğüslemek için kortlara çıktı.

Muğla, Denizli, İzmir, Eskişehir, Bursa, Antalya, Ankara, Artvin, Sakarya, İstanbul, Konya, Burdur, Uşak ve Isparta’dan gelen sporcuların müsabakalarını yakından takip eden Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu yaptığı açıklamada, “Afyonkarahisar olarak böylesine prestijli bir turnuvaya ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Genç sporcularımızın burada sergilediği performans, ülkemizin gelecekteki tenis yıldızlarının yetiştiğini gösteriyor. Bu tür organizasyonlar, gençlerimizin gelişimine büyük katkı sağlıyor ve onları sporla iç içe bir yaşam sürmeye teşvik ediyor” dedi.

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme