Genç polislere 15 Temmuz Ruhu hatırlatması

Afyonkarahisar Polis Meslek Eğitim Merkezi Mezuniyet Töreni, POMEM’de düzenlendi. Törene Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen ile polis aileleri katıldı.ŞEHİTLERİMİZE LAYIK OLACAĞIZ457 polis adayının mezun olduğu törende konuşan POMEM Müdürü Mustafa Eker, “Yaşanan 15 Temmuz hain darbe teşebbüsü kahraman milletimiz, devletimiz. tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yaptığı [&hellip]

Afyonkarahisar Polis Meslek Eğitim Merkezi Mezuniyet Töreni, POMEM’de düzenlendi. Törene Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen ile polis aileleri katıldı.
ŞEHİTLERİMİZE LAYIK OLACAĞIZ
457 polis adayının mezun olduğu törende konuşan POMEM Müdürü Mustafa Eker, “Yaşanan 15 Temmuz hain darbe teşebbüsü kahraman milletimiz, devletimiz. tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yaptığı şanlı direniş karşısında bertaraf edilmiştir. Bizim bu görüntümüz, dosta güven, düşmana ise korku verecektir. Siz genç meslektaşlarımız ve bizler 15 Temmuz Ruhu ile şehitlerimize layık olmak düşüncesiyle hareket edecek, durmadan çalışacağız. Üzerimize düşen görevi yapma gayreti içinde olacağız” dedi.
AZİZ MİLLETİMİZİN
HUZURU İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
POMEM Dönem Birincisi Uğur Çetinkaya ise “Genç polisleri olarak çağın gereklerine ayak uyduracak, aziz milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayacak, laik demokratik hukuk devleti çerçevesinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
NE KADAR İFTİHAR ETSENİZ AZDIR
Afyonkarahisar Valisi Azi Yıldırım da şu ifadeleri kullandı:
“Bugünden itibaren ülkemizin ve Cumhuriyetimizin en köklü, en şerefli kurumlarından biri olan Polis Teşkilatı’nın bir üyesi oluyorsunuz. Bununla ne kadar iftihar etseniz azdır. Türk polisi, halkın can ve mal güvenliğinin, asayişin sağlanması için zor bir görevi azim ve kararlılıkla yerine getirmektedir.” >> Murat ARISOY’un Haberi

Bakmadan Geçme