Genç MÜSİAD Üyeleri vekilleri ziyaret etti

Afyonkarahisar Genç MÜSİAD üyeleri Ankara'da Afyonkarahisar Milletvekillerini ziyaret ettiler   Afyonkarahisar Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Abdullah Sert ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara'da bir dizi ziyarette bulundular. Genç MÜSİAD Üyeleri Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, Orman [&hellip]

Afyonkarahisar Genç MÜSİAD üyeleri Ankara’da Afyonkarahisar Milletvekillerini ziyaret ettiler

Afyonkarahisar Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Abdullah Sert ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara’da bir dizi ziyarette bulundular. Genç MÜSİAD Üyeleri Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde; Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, Orman ve Su İşleri eski Bakanı Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu ile görüştü.
Ziyaretlerin son derece verimli geçtiğini dile getiren Afyonkarahisar Genç MÜSİAD Başkanı Abdullah Sert, “Biz göreve geldikten sonra Ankara’da ilimizin milletvekillerini ziyaret etme fırsatı bulamamıştık. 31 Mart seçimleri ardından yenilenen İstanbul seçimleri nedeniyle milletvekillerimiz yoğun bir program içindeydiler. Bizde fırsat bulup milletvekillerimizi ziyaret ederek bu zamana kadar yaptıklarımızı, bundan sonra yapacağımız projelerimizi kendileriyle paylaştık. Sayın milletvekillerimizin biz gençlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı son derece mutlu olduk. Ankara ziyaretimiz son derece verimli bir şekilde tamamlandı.” dedi.
Ziyaretlerde Ankara Genç MÜSİAD Başkanı Hüseyin Akçin’in yanı sıra Afyonkarahisar Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Beytullah Şapçı, Ahmet Sayın, Mustafa Öğüt, Muhammed Özkaya, Mustafa Menteş, Abdullah Tekin, Mahmut Yalvaç ile Mehmet Hamziyan katıldı.

Bakmadan Geçme