Genç MÜSİAD çocukları unutmadı

Afyonkarahisar Genç MÜSİAD Başkanı Abdullah Sert, Elazığ ve Malatya'da depremden etkilenen çocukları unutmadı   24 Ocak Cuma akşam saatlerinde meydana gelen depremde, 35’i Elazığ’da, dördü Malatya’da olmak üzere en az 41 kişi hayatını kaybederken, 1.607 kişi de yaralanmıştı. Derinliği 6,75 kilometre olan depremin ardından yapılan arama-kurtarma çalışmaları sonucunda ise 45 kişi enkazdan sağ çıkarılmıştı. Meydana [&hellip]

Afyonkarahisar Genç MÜSİAD Başkanı Abdullah Sert, Elazığ ve Malatya’da depremden etkilenen çocukları unutmadı

24 Ocak Cuma akşam saatlerinde meydana gelen depremde, 35’i Elazığ’da, dördü Malatya’da olmak üzere en az 41 kişi hayatını kaybederken, 1.607 kişi de yaralanmıştı. Derinliği 6,75 kilometre olan depremin ardından yapılan arama-kurtarma çalışmaları sonucunda ise 45 kişi enkazdan sağ çıkarılmıştı. Meydana gelen bu depremin ardından Afyonkarahisar’dan bölgeye çok sayıda gıda, giyecek, ısıtıcı gibi yardımlarda bulunulmuştu. Son olarak Afyonkarahisar Genç MÜSİAD Başkanı Abdullah Sert ve bazı üyeler bölgeye giderek depremden etkilenen çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti.
“HERŞEY ÇOCUKLAR İÇİN”
Yumtat Yumurta Firması yöneticilerinden Halil Kaya ile birlikte ilk olarak Elazığ’a giden Genç MÜSİAD Şube Başkanı Abdullah Sert yanlarında getirdikleri oyuncak, giyecekleri çocuklara hediye ettiler. Sert ve Kaya burada Elazığ Genç MÜSİAD Başkanı Ahmet Demir ile görüştü. Buradan Malatya’ya geçen Sert ve Kaya burada da depremden etkilenen bölgeleri ziyaret ederek çocuklarla buluştular. Bölgede oluşturulan çadırları tek tek ziyaret eden ikili burada çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti. İkili burada da Malatya Genç MÜSİAD Başkanı Abdülkadir Tutan ile bir araya geldi. Depremin acısını çocuklara bir nebze unutturmak istediklerini söyleyen Başkan Sert, “Bizim amacımız acıları paylaşmak. Çocuklarımızın bir gülüşü bize yetiyor. Herşey çocuklarımız için.” dedi.

Bakmadan Geçme