Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç Mali Müşavirlere ruhsatları verildi

Genç Mali Müşavirlere ruhsatları verildi

ASMMMO’da düzenlenen programla zorlu sınav süreçlerini tamamlayarak Mali Müşavirlik unvanı almaya hak kazanan 5 genç Mali Müşavir’e ruhsatları verildi. Oda Başkanı Serhat Gümüş, 110 bin kişilik muhasebe ailesine dâhil olan meslektaşlarını kutladı

 

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetimi (ASMMMO) sınav sürecini tamamlayarak ruhsat almaya hak kazanan Mali Müşavirlere ruhsatlarını verdi.
“MALİ MÜŞAVİRLİK TÜRKİYE’DE YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR”
Oda Başkanı Serhat Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri oda da ruhsat almaya hak kazanan; Kadir Canavarcı, Hüsna Öztürk, Yasemin Özkul Kum, Hacer Kamit ve Gökçe Altuner’e çalışma ruhsatlarını vererek genç meslektaşlarını kutladılar. Mali Müşavirliğin Türkiye’de yükselişini sürdürdüğünü belirten Gümüş şunları kaydetti: “Yükselişini sürdürmekte olan mesleğimizin ve bu unvanın elde edilmesi hiç kolay olmamaktadır. Zorlu bir süreci geride bıraktınız, ama sonucunda bütün bu emeklerinizin ve özverinizin karşılığı olan Mali Müşavirlik unvanınızı ve ruhsatlarınızı teslim alarak 110 bin kişilik muhasebe ailesine dâhil oldunuz. Sizleri ve bu süreçte sizleri yalnız bırakmayan ailelerinizi yürekten kutluyorum mesleki hayatınızda başarılar diliyorum.” Program anı fotoğrafı çekimiyle tamamlandı.
>> Kocatepe Haber Merkezi