• Haberler
  • Genel
  • Genç liderlerde film atölyesi etkinliği başladı

Genç liderlerde film atölyesi etkinliği başladı

Girişimci Genç Liderler Derneğinin yaptığı “Lider Genç Kitap Kahve” projesinin “Film Atölyesi” etkinliği başladı   Gençlik Projeleri Destek Programı (2020-1) kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve yürütücülüğünü Afyonkarahisar Girişimci Genç Liderler Derneğinin yaptığı “Lider Genç Kitap Kahve” projesinin 'Film Atölyesi' açılışını Girişimci Genç Liderler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Behlül Beşen gerçekleştirdi. Dernek ofisinde [&hellip]

Girişimci Genç Liderler Derneğinin yaptığı “Lider Genç Kitap Kahve” projesinin “Film Atölyesi” etkinliği başladı

Gençlik Projeleri Destek Programı (2020-1) kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve yürütücülüğünü Afyonkarahisar Girişimci Genç Liderler Derneğinin yaptığı “Lider Genç Kitap Kahve” projesinin “Film Atölyesi” açılışını Girişimci Genç Liderler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Behlül Beşen gerçekleştirdi.
Dernek ofisinde ilki gerçekleştirilen atölyeye çeşitli yaş gruplarından gençler bir araya gelerek hep beraber izlenilen film hakkındaki görüşlerini sundu. Beşen konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Etkinliğimiz son derece keyifli ve bir o kadar da eğiticiydi. Proje kapsamında yapılmış ve yapılacak olan faaliyetleri anlattık. Diğer atölyeler gibi Film Atölyesi de bundan sonra devam edecek. Birlikte yapılacak etkinliklerle sosyalleşme, istişare ve birliktelik ortamına katkı sağladığımıza inanıyoruz.”
Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Dicle Ortanca’ nın moderatörlüğünde ilerleyen atölyede filmden kesitler de konuşuldu. Atölye açılışına Basın Sorumlusu Nalin Ayaz, Yönetim kurulu Üyeleri Ayşe Dicle Ortanca ile Tuğçe Aktürk ve gönüllü ekibi katıldı.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme