Genç kızların Şampiyonu Şuhut oldu

Afyonkarahisar Kocatepe Spor Kompleksi’nde düzenlenen Genç Kızlar Futbol Müsabakaları final etabı ile tamamlandı. Turnuva’da Şuhut Zafer Anadolu Lisesi birinci, Taşoluk Çok Programlı Anadolu Lisesi de ikinci oldu

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği Okul Sporları Genç Kızlar Futbol Müsabakaları’nda final etabı tamamlandı. Final maçını kazanan Şuhut Zafer Anadolu Lisesi şampiyon olurken, Taşoluk Çok Programlı Anadolu Lisesi ikinci oldu. Üçüncü takım ise İhsaniye Anadolu Lisesi oldu. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları düzenlenen törenle takdim edildi. Törende sporcular başarıları için tebrik edildi.

Okul Sporları faaliyet programı, genç sporcuların yeteneklerini geliştirme, spor disiplini kazanma ve takım ruhunu pekiştirme amacıyla düzenleniyor. Futbol müsabakaları da bu programın bir parçası olarak her yıl yapılıyor. Genç kızlar kategorisinde yapılan bu müsabakalar, genç sporcuların yeteneklerini sergileyerek farklı takımlarla rekabet etme imkanı sundu.

Bakmadan Geçme