• Haberler
  • Spor
  • Genç kızların şampiyonu SDFL – Kocatepe Gazetesi

Genç kızların şampiyonu SDFL – Kocatepe Gazetesi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen Genç Kızlar Voleybol Turnuvası'na Sinanpaşa Çok Programlı Lisesi, TOKİ Sosyal Bilimler, Süleyman Demirel Fen Lisesi ve Şuhut Zafer Lisesi katıldı.Genç Kızlar Voleybol Turnuvası'nın final maçını Vali Aziz Yıldırım, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl [&hellip]

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen Genç Kızlar Voleybol Turnuvası’na Sinanpaşa Çok Programlı Lisesi, TOKİ Sosyal Bilimler, Süleyman Demirel Fen Lisesi ve Şuhut Zafer Lisesi katıldı.
Genç Kızlar Voleybol Turnuvası’nın final maçını Vali Aziz Yıldırım, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Müdürü Dr. Yunus Tortop ile çok sayıda seyirci izledi.
29 Ekim’de oynanan birincilik ve ikincilik maçında Süleyman Demirel Fen Lisesi ile Şuhut Zafer Lisesi karşılaştı. Fen Lisesi rakibini 3-1’lik skorla mağlup ederek turnuvanın birincisi oldu. Turnuvanın ikincisi Şuhut Zafer Lisesi olurken üçüncülük ve dördüncülük için Sinanpaşa ÇPL ile TOKİ Sosyal Bilimler karşılaştı. Sinanpaşa ÇPL rakibini 3-1 mağlup ederek üçüncü sırada yer aldı.
ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
Turnuvada rakiplerini mağlup ederek birinci olan Süleyman Demirel Fen Lisesi kupasını Vali Aziz Yıldırım’dan teslim aldı. Takıma kupasını takdim eden Aziz Yıldırım tüm sporcuları tebrik etti. Turnuvada ikinci olan Şuhut Zafer Lisesi takımına kupasını Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, üçüncü olan Sinanpaşa ÇPL takımına kupasını İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve dördüncü olan TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi takımına kupasını İl Müdürü Dr. Yunus Tortop takdim etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme