• Haberler
  • Genel
  • Genç Kızlar’da Erkmen şampiyon – Kocatepe Gazetesi

Genç Kızlar’da Erkmen şampiyon – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Genç Kızlar Voleybol Ligi dün oynanan son maçlarla tamamlandı. Erkmen Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ligi şampiyon olarak tamamlarken, Ertuğrul Gazi GSK ikinci, Osman Gazi GSK ise ligi üçüncü sırada tamamladı Genç Kızlar Voleybol Ligi’nde şampiyon belli oldu. Geçen hafta yapılan maçlar sonucunda Erkmen Gençlik ve Spor Kulübü şampiyonluğu garantilemişti. Dün oynanan ikincilik mücadelesinde [&hellip]

Genç Kızlar'da Erkmen şampiyon

Afyonkarahisar Genç Kızlar Voleybol Ligi dün oynanan son maçlarla tamamlandı. Erkmen Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ligi şampiyon olarak tamamlarken, Ertuğrul Gazi GSK ikinci, Osman Gazi GSK ise ligi üçüncü sırada tamamladı

Genç Kızlar Voleybol Ligi’nde şampiyon belli oldu. Geçen hafta yapılan maçlar sonucunda Erkmen Gençlik ve Spor Kulübü şampiyonluğu garantilemişti. Dün oynanan ikincilik mücadelesinde de Ertuğrul Gazi Gençlik ve Spor Kulübü ile Osman Gazi Gençlik ve Spor Kulübü takımları boy ölçüştüler. Kıran kırana geçen mücadeleyi Ertuğrul Gazi GSK 3-2’lik skorla kazanarak ikincilik kupasının sahibi oldu. Osman Gazi Gençlik ve Spor Kulübü ise maçları üçüncü sırada tamamladı.
Maç sonunda ise ilk 3’e giren takımın kupaları takdim edildi. Kupa töreninde özellikle ligi şampiyon olarak tamamlayan Erkmen Gençlik ve Spor Kulbübü’nün sevinci görülmeye değerdi.

Kupayı Zeki Kuş verdi

Genç Kızlar Voleybol Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan Erkmen Gençlik ve Spor Kulübü’ne kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş takdim etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme