• Haberler
  • Spor
  • Genç kızlar filede yarıştı – Kocatepe Gazetesi

Genç kızlar filede yarıştı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Spor Kompleksi'nde bulunan 500 kişilik Spor Salonu'nda yapılan voleybol turnuvasına TOKİ Sosyal Bilimler Anadolu Lisesi, Şuhut Zafer Lisesi, Fen Lisesi ve Sinanpaşa Çok Programlı Lise olmak üzere 4 takım katıldı. İlk maçta TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi ile Şuhut Zafer Lisesi karşılaştı. İlk seti 25-20 skorla alan TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi ikinci seti 25-17, üçüncü [&hellip]

Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nde bulunan 500 kişilik Spor Salonu’nda yapılan voleybol turnuvasına TOKİ Sosyal Bilimler Anadolu Lisesi, Şuhut Zafer Lisesi, Fen Lisesi ve Sinanpaşa Çok Programlı Lise olmak üzere 4 takım katıldı. İlk maçta TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi ile Şuhut Zafer Lisesi karşılaştı. İlk seti 25-20 skorla alan TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi ikinci seti 25-17, üçüncü seti 25-23, dördüncü seti ise 25-19’luk skorla kaybetti. Müsabaka sonucunda Şuhut Zafer Lisesi rakibi TOKİ’yi 3-1’lik skorla mağlup etti.
Yapılan müsabakanın ardından Fen Lisesi ile Sinanpaşa ÇPL karşılaştı. Fen Lisesi ilk seti 25-8, iki ve üçüncü seti 25-23’lük skorlarla alarak rakibini 3-0 mağlup etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme