Genç Kızlar bayramı futsalla kutladı

‘Gençlik Haftası’ nedeniyle Futbol Koordinatörlüğü’nün düzenlediği ‘Genç Kızlar Futsal Şöleni’ Zafer Koleji Spor Salonu’nda yapıldı Afyonkarahisar Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Zafer Eğitim Kurumları ve Okul Futbol İl Koordinatörlüğü’nün düzenlediği 'Genç Kızlar Futsal Şöleni' dün Zafer Koleji’nde yapıldı. Çok sayıda okulun katılımı ile gerçekleşen futsal şöleninde genç kızlar salon [&hellip]

Genç Kızlar bayramı futsalla kutladı

‘Gençlik Haftası’ nedeniyle Futbol Koordinatörlüğü’nün düzenlediği ‘Genç Kızlar Futsal Şöleni’ Zafer Koleji Spor Salonu’nda yapıldı

Afyonkarahisar Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Zafer Eğitim Kurumları ve Okul Futbol İl Koordinatörlüğü’nün düzenlediği ‘Genç Kızlar Futsal Şöleni’ dün Zafer Koleji’nde yapıldı. Çok sayıda okulun katılımı ile gerçekleşen futsal şöleninde genç kızlar salon futbolu maçlarında futbola doydu. Şölenin açılışında Gençlik ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şevki Ceylan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Musa Dinçgez ve Zafer Eğitim Kurumları Müdürü Hasan Korkmaz da yer aldı. Saat 10.00’da başlayan şölen saat 17.00’de sona erdi.
Şenliklere 11 okul katıldı
Genç Kızlar Futsal Şenlikleri’ne merkezden toplam 11 okulun kız futsal takımı katıldı. Milli Piyango Anadolu Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi, Anafartalar Anadolu Lisesi, Merkez Ticaret Meslek Lisesi, Uydukent Kız Meslek Lisesi, Zafer Koleji, Emir Murat Özdilek Turizm ve Otelcilik Anadolu Lisesi, Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi, Afyonka-rahisar Kız Yetiştirme Yurdu ve Fatih Anadolu Lisesi genç kız futsal takımları gönüllerince eğlendiler. Maçlar dört grup üzerinden yapıldı. Müsabakalar 10’ar dakikalık iki devre halinde oynandı.
Genç kızlar ödüllerle
sevindi
Turnuva boyunca çalınan şarkılar eşliğinde maçlar yapan genç kızlar gün boyunca oldukça eğlenceli zamanlar geçirdiler. Zafer Koleji tarafından öğle arasında bütün takımlara ve beden eğitimi hocalarına Zafer Koleji yemek salonunda öğle yemeği verildi. Yemek sonunda Mahmut Tağ, Zafer Eğitim Kurumları Müdürü Hasan Korkmaz’a katkılarından dolayı bir hediye takdim etti.
Şampiyon Afyon Kız Yetiştirme Yurdu oldu
Turnuva öğleden sonra yapılan maçlar ile devam etti. Organizasyon sonunda şampiyonluğu Afyonkara-hisar Kız Yetiştirme Yurdu elde etti. Turnuva sonunda ödül töreni düzenlendi. Genç Kızlar Futsal Şöleni’ne katılan bütün takımlara Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yaptırılan tşörtler verildi. Genç Kızlar Futsal Şenliği’ne katılan takımlara hediyelerini Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gökhan Güzeltaş ve Zafer Eğitim Kurumları İlköğretim Okulu müdürü Emin Akman verdi.

Bakmadan Geçme