• Haberler
  • Spor
  • Genç Keçiler Büyükçekmece'yi ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Genç Keçiler Büyükçekmece'yi ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Basketbol Gelişim Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor genç basketbol takımı bu hafta evinde Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol takımını ağırlayacak. Maçta galibiyet alarak galibiyet ile tanışmak isteyen Afyon Belediye'nin gençleri, önceki maçlarda aldığı mağlubiyetlerle dikkat çekti. İlk maçında Tofaş'ı konuk eden Genç Keçiler bu maçtan 67-91 mağlubiyet ile ayrıldı. İkinci maçında da Anadolu Efes'e konuk olan [&hellip]

Basketbol Gelişim Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor genç basketbol takımı bu hafta evinde Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol takımını ağırlayacak. Maçta galibiyet alarak galibiyet ile tanışmak isteyen Afyon Belediye’nin gençleri, önceki maçlarda aldığı mağlubiyetlerle dikkat çekti. İlk maçında Tofaş’ı konuk eden Genç Keçiler bu maçtan 67-91 mağlubiyet ile ayrıldı. İkinci maçında da Anadolu Efes’e konuk olan Genç Keçiler rakibinin bulduğu sayının yarısını bularak tarihi farkı gördü. Maçın sonunda 125 sayı bulan Efes’e karşı Afyon Belediye 63 sayı ile cevap verebildi.  
Afyon Belediyespor genç basketbol takımı 20 Ekim Cumartesi günü (yarın) saat 16.30’da Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol takımını konuk edecek.

Bakmadan Geçme