Genç Jetler de galibiyetler aldı

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden AFJET Afyonspor altyapı takımları rakipleriyle karşı karşıya geldi. U-21 takımı Giresunspor'a konuk olduğu maçta 3-2 mağlup oldu. Gelişim Ligleri'nde mücadele eden AFJET Afyonspor'un U-19 ve U-17 takımları da Giresunspor ile karşı karşıya geldi. AFJET Afyonspor'un U-17 takımı evinde oynadığı maçta 3-1 galibiyet aldı. AFJET Afyonspor U-19 takımı da evinde [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor altyapı takımları rakipleriyle karşı karşıya geldi. U-21 takımı Giresunspor’a konuk olduğu maçta 3-2 mağlup oldu. Gelişim Ligleri’nde mücadele eden AFJET Afyonspor’un U-19 ve U-17 takımları da Giresunspor ile karşı karşıya geldi. AFJET Afyonspor’un U-17 takımı evinde oynadığı maçta 3-1 galibiyet aldı. AFJET Afyonspor U-19 takımı da evinde oynadığı maçta rakibi Giresunspor’u 3-0 mağlup etti.
KARABÜK’E GALİBİYET VERMEDİK
AFJET Afyonspor’un U-16, U-15 ve U-14 takımı Kardemir Karabükspor ile karşı karşıya geldi. AFJET Afyonspor U-16 takımı deplasmanda Kardemir Karabükspor’a konuk olduğu maçta 1-0 geriye düşse de eşitliği yakaladı, maç 1-1 biti. Genç Jetler 1-0 geriye düştükten sonra da kaleci Muhammed ile bir de penaltı çıkardı.
AFJET Afyonspor’un U-15 takımı ise evinde Kardemir Karabükspor’u konuk ettiği maçı 5-0 gibi farklı bir skorla kazandı. AFJET Afyonspor’un U-14 takımı ise evinde oynadığı Karabükspor maçını 3-1’lik skorla kazanarak hanesine 3 puan yazdırdı.

Bakmadan Geçme