Genç Jetler de ağabeyleri ile gidecek

Spor Toto 1. Lig'deki mücadelesine başlayacak olan AFJET Afyonspor alt yapı takımlarıyla yeni bir sezona başladı. Yapılan hazırlık maçları, antrenmanlardan sonra hazır hale gelen U-21 takımı bu hafta sonu ilk sınavına çıkacak. İstanbul'da oynanacak olan U-21 Lig maçında kazanmak isteyen Genç Jetler hanesine de 3 puan yazdırmanın hedefinde. AFJET Afyonspor as kadrosuyla birlikte İstanbul'a gidecek [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’deki mücadelesine başlayacak olan AFJET Afyonspor alt yapı takımlarıyla yeni bir sezona başladı. Yapılan hazırlık maçları, antrenmanlardan sonra hazır hale gelen U-21 takımı bu hafta sonu ilk sınavına çıkacak. İstanbul’da oynanacak olan U-21 Lig maçında kazanmak isteyen Genç Jetler hanesine de 3 puan yazdırmanın hedefinde. AFJET Afyonspor as kadrosuyla birlikte İstanbul’a gidecek olan U-21 altyapı takımı maç bittikten sonra da ağabeylerinin maçını izleyecek ve onlarla birlikte tekrar Afyonkarahisar’a dönecek.
Yapılan antrenmandan sonra fotoğraf çektiren genç jetler fotoğrafı sosyal medya üzerinden paylaştı. Genç jetler fotoğrafların üzerine de, “Bu hafta sonu İstanbulspor deplasmanı ile 34 haftalık maratona başlıyoruz. Sakatlıksız güzel bir sezon olur inşallah” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme