Genç izciler, Afyon’u temsil etti

Çanakkale’de düzenlenen Milli Bilinç Kampı’na Afyonkarahisar’dan Necat Gençlikspor Kulübü izcileri katıldı Çanakkale Milli Bilinç kampına, yaklaşık 6 bin izci katıldı. 25 Nisan Cumartesi günü sabah ezanıyla beraber kınalar yakılarak, 'Dedeciğim Ben Geldim' sloganıyla '57’nci Alay Yolu' yürüyüşü gerçekleştirildi.Türkiye İzcilik Federasyonu tarafından ulusal düzeyde organize edilen kampa, Afyonkarahisar’dan Necat Gençlikspor Kulübü izcileri ve izci liderleri katıldı.Yaklaşık [&hellip]

Genç izciler, Afyon'u temsil etti

Çanakkale’de düzenlenen Milli Bilinç Kampı’na
Afyonkarahisar’dan Necat Gençlikspor Kulübü izcileri katıldı

Çanakkale Milli Bilinç kampına, yaklaşık 6 bin izci katıldı. 25 Nisan Cumartesi günü sabah ezanıyla beraber kınalar yakılarak, “Dedeciğim Ben Geldim” sloganıyla “57’nci Alay Yolu” yürüyüşü gerçekleştirildi.
Türkiye İzcilik Federasyonu tarafından ulusal düzeyde organize edilen kampa, Afyonkarahisar’dan Necat Gençlikspor Kulübü izcileri ve izci liderleri katıldı.
Yaklaşık 6 kilometrelik yürüyüşe, Balkan ülkelerinden gelen gençler, öğrenciler ve izci grupları ile vatandaşlar katıldı. Parkurdaki bazı noktalarda dönemin asker kıyafetlerini giyen ve temsili canlandırmalar yapan Mehmetçikler görev yaptı. Yürüyüş, Conkbayırı’ndaki noktada tamamlandı.
Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Necat Gençlikspor Kulübü izci önderi Faruk Emre Aysal ve İzci Lideri Ali Yücel Okyar “Afyonkarahisar’ı bu büyük organizasyonda temsil ettiğimiz için gurur duyduk. Beş gün boyunca kampta, izcilerimizle birlikte milli ve manevi olarak çok önemli şeyler öğrendik. Kulüp olarak gençlik, izcilik ve spor çalışmalarımız devam edecek. Çok faal bir kulübüz, kısıtlı ve zor şartlarda faaliyet gösteriyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme