Genç hakim son yolculuğuna uğurlandı

Bursa’da evinin yakınındaki parkta ölü bulunan Hakim Çiğdem Bayrakçeken Paşa Camii’nde Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı   Bursa’da önceki gün gece evinin bulunduğu sitenin yakınındaki “Yargı Parkta” ölü bulunan Hakim Çiğdem Bayrakçeken (30) için görev yaptığı adliyede tören düzenlendi. Savcı olan eşinden 6 ay önce boşandığı belirtilen Çiğdem Bayrakçeken, memleketi [&hellip]

Bursa’da evinin yakınındaki parkta ölü bulunan Hakim Çiğdem Bayrakçeken Paşa Camii’nde Cuma namazını müteakip kılınan
cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı

Bursa’da önceki gün gece evinin bulunduğu sitenin yakınındaki “Yargı Parkta” ölü bulunan Hakim Çiğdem Bayrakçeken (30) için görev yaptığı adliyede tören düzenlendi. Savcı olan eşinden 6 ay önce boşandığı belirtilen Çiğdem Bayrakçeken, memleketi Afyonkarahisar’a getirildi. Genç Hakim, burada Paşa Camii’nde Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Afyonkarahisar Kocatepe Asri Mezarlık’taki aile kabristanına defnedildi. Cenaze namazında tapuda Türk Bayrağı serildi. Genç Hakimin ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğarken, cenazede büyük bir sessizlik hakimdi.
Cenaze törenine Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, çok sayıda hakim, savcı, sevenleri ve ailesi katıldı.
Nilüfer İlçesi Ertuğrul Mahallesi’nde önceki gün gece parka giden kişi, oyun grubunda bir kadının iple asılı olduğunu görünce polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, kadının yaşamını yitirdiği belirlendi. Yapılan araştırmada, ölen kişinin Bursa Adliyesi’nde 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi olan Hakim Çiğdem Bayrakçeken olduğu belirlendi. Bayrakçeken’in cansız bedeni, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.
6 AY ÖNCE BOŞANMIŞ
Çiğdem Bayrakçeken’in, ilk görev yeri olan Bursa’ya 4 yıl önce atandığı, 6 ay önce savcı olan eşinden boşandığı, anne ve babasıyla birlikte yaşadığı belirtildi. Çiğdem Bayrakçeken’in yaşamına son vermeden önce annesi, babası ve ablasına hitaben not bıraktığı, ölümünden kimsenin sorumlu olmadığını belirttiğini yazdığı ifade edildi.
Hakim Çiğdem Bayrakçeken için dün sabah görev yaptığı Bursa Adliyesi’nin önünde tören düzenlendi. Törenin ardından Çiğdem Bayrakçeken’in cenazesi, memleketi Afyonkarahisar’a gönderildi. Bursa Barosu da sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayımladı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme