Genç erkeklerin şampiyonu Afyon MTAL

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği Okul Sporları Voleybol Genç Erkekler A Kategorisi'nde final maçı oynandı. Spor Kompleksi Bin Kişilik Salon'da oynanan Final maçında Afyon Merkezi ve Teknik Anadolu Lisesi ile Şuhut Hamza Paşa Merkezi ve Teknik Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın setlerini 25-13, 25-20 ve 25-23'lük skorlarla kazanan Afyon MTAL şampiyonluğa uzanan [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği Okul Sporları Voleybol Genç Erkekler A Kategorisi’nde final maçı oynandı. Spor Kompleksi Bin Kişilik Salon’da oynanan Final maçında Afyon Merkezi ve Teknik Anadolu Lisesi ile Şuhut Hamza Paşa Merkezi ve Teknik Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın setlerini 25-13, 25-20 ve 25-23’lük skorlarla kazanan Afyon MTAL şampiyonluğa uzanan isim oldu. Finali kaybeden Şuhut Hamza Paşa MTAL ikinci olmayı başardı.
Üçüncülük dördüncülük maçında da Cumhuriyet Anadolu Lisesi ile Fatih Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. İlk seti 25-22’lik skorla Fatih Lisesi kazanırken ikinci seti 25-23, üçüncü seti 25-21 ve dördüncü seti 25-16’lık skorla Cumhuriyet Lisesi kazandı. Maçı 3-1’lik skorla kazanan Cumhuriyeti Lisesi üçüncü olurken Fatih Lisesi ise dördüncü oldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme