• Haberler
  • Spor
  • Genç Efeler ve Sultanlar Bölgesel Lig'de oynayacak

Genç Efeler ve Sultanlar Bölgesel Lig'de oynayacak

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı Genç Erkek ve Genç Bayan Takımları Uşak'ta yapılan Bölgesel Lig müsabakalarında boy gösterecek. Dün yapılan fikstür belirleme ve istişare toplantısının ardından rakipleri belli olan Genç Voleybolcular ilk olarak grup müsabakalarında mücadele edecek. Genç Voleybolcular gruptan çıkarsa yapılacak final etabına katılacak. Final etabını da Genç Voleybolcular başarı ile geçerse adını 3. [&hellip]

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı Genç Erkek ve Genç Bayan Takımları Uşak’ta yapılan Bölgesel Lig müsabakalarında boy gösterecek. Dün yapılan fikstür belirleme ve istişare toplantısının ardından rakipleri belli olan Genç Voleybolcular ilk olarak grup müsabakalarında mücadele edecek. Genç Voleybolcular gruptan çıkarsa yapılacak final etabına katılacak. Final etabını da Genç Voleybolcular başarı ile geçerse adını 3. Lige yazdırmayı başaracak.
Afyonkarahisar Belediyesi Sosyal tesislerinde verilen yemekte Afyon Belediye Yüntaş Başkanı Abdullah Aydoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Burhan Kınay ve Mustafa Türkmen genç sporcuları Uşak’a uğurladı.

Bakmadan Geçme