• Haberler
  • Spor
  • 'Genç bir ekibe sahibiz' – Kocatepe Gazetesi

'Genç bir ekibe sahibiz' – Kocatepe Gazetesi

2. Amatör Lig B Grubu'nda mücadelesini 2. olarak tamamlayan Mahmutköyü 1453 Spor Teknik Direktörü Fatih Yalçın sezonun son iki maçını değerlendirdi. Serban Belediyespor'a karşı averajla ikinci olduklarını kaydeden Yalçın, 'Bu yıl kurulan kulübümüz çok kısa zamanda iyi şeyler yaptığımıza inanıyorum. Yönetim kurulumuz ve bu takımımıza gönül veren dostlarımın fedakarlıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Serban Belediyespor [&hellip]

2. Amatör Lig B Grubu’nda mücadelesini 2. olarak tamamlayan Mahmutköyü 1453 Spor Teknik Direktörü Fatih Yalçın sezonun son iki maçını değerlendirdi. Serban Belediyespor’a karşı averajla ikinci olduklarını kaydeden Yalçın, “Bu yıl kurulan kulübümüz çok kısa zamanda iyi şeyler yaptığımıza inanıyorum. Yönetim kurulumuz ve bu takımımıza gönül veren dostlarımın fedakarlıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Serban Belediyespor ile aynı grupta aynı puanlara sahip olmamıza rağmen maalesef ikili averajla sonrasında Başmakçıspor ile Play-Off oynadık. 2. Amatör Lige göre oldukça genç bir ekibe sahibiz 2. Amatör’de genelde yaşlı oyuncular olur ama biz bu tabuyu yıkmak istedik genç ekiple mücadele etmeye karar verdik” dedi.  
YALÇIN
TEŞEKKÜR ETTİ
Takıma sezonun başından sonuna kadar destek verenlere teşekkür eden Yalçın, “Bu sezonki mücadelelerinden dolayı da futbolcu kardeşlerimi kutluyorum hepsine teşekkür ediyorum. Ayrıca takımımıza maddi manevi desteklerini esirgemeyen Kurt Gurme, Keskin Mobilya ve Mikail Kartal’a da teşekkür ediyorum” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme