Genç Atılımcılar, Çoban’ı ziyaret etti

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği Yönetim Kurulu’nu makamında kabul etti Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği’nin geçen Ocak ayında yapılan genel kurulunda, dernek başkanlığı görevine seçilen İlyas Kaan Taytak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette derneğin amacı ve faaliyetleri hakkında Başkan Çoban’a bilgi veren Dernek Başkanı İlyas Kaan [&hellip]

Genç Atılımcılar, Çoban'ı ziyaret etti

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği Yönetim Kurulu’nu makamında kabul etti

Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği’nin geçen Ocak ayında yapılan genel kurulunda, dernek başkanlığı görevine seçilen İlyas Kaan Taytak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette derneğin amacı ve faaliyetleri hakkında Başkan Çoban’a bilgi veren Dernek Başkanı İlyas Kaan Taytak, gençlerin eğitim-öğretim ve iş kollarında aktif olarak yer almasını sağlamak amacıyla çeşitli faaliyet yaptıklarını söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Burhanettin Çoban ise, İlyas Kaan Taytak ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni tebrik ederek, dernek çalışmalarında başarılar diledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme