• Haberler
  • Genel
  • Genç aşçılardan teşekkür ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Genç aşçılardan teşekkür ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Müstakbel Et&Kebap İşletmesinin verdiği desteklere teşekkür etme amacıyla ziyarette bulunan AKÜ Afyon Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Programı öğrencilerinden oluşan Kocatepe Aşçılar Takımına başarıları nedeniyle işletme yönetimi tarafından kutlama yemeği verildi. Müstakbel Et&Kebap İşletmesinin Müdürü Ahmet Kabadayı, Kocatepe Aşçılık Takımı üyeleriyle yakından ilgilendi TAKIMIN BAŞARILARI GURURLANDIRDI Afium Outlet Center'de bulunan Müstakbel Et&Kebap'ın İşletme Müdürü Ahmet Kabadayı, [&hellip]

Genç aşçılardan teşekkür ziyareti

Müstakbel Et&Kebap İşletmesinin verdiği desteklere teşekkür etme amacıyla ziyarette bulunan AKÜ Afyon Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Programı öğrencilerinden oluşan Kocatepe Aşçılar Takımına başarıları nedeniyle işletme yönetimi tarafından kutlama yemeği verildi.

Müstakbel Et&Kebap İşletmesinin Müdürü Ahmet Kabadayı, Kocatepe Aşçılık Takımı üyeleriyle yakından ilgilendi

TAKIMIN BAŞARILARI
GURURLANDIRDI
Afium Outlet Center’de bulunan Müstakbel Et&Kebap’ın İşletme Müdürü Ahmet Kabadayı, işletme olarak AKÜ Aşçılık Bölümüne sponsor olduklarını ifade etti. Kocatepe Aşçılar Takımı’nın katıldığı tüm yarışmalarda kullanılan malzemelerin temininde sponsor olduklarını söyleyen Kabadayı, takımın çeşitli illerde girdiği yarışmalarda elde ettiği başarıları kutlayıp, genç aşçıları onore etme amacıyla kutlama yemeği verdiklerini kaydetti. Kocatepe Aşçılar Takımı’nın kazandığı birinciliklerden gurur duyduklarını belirten Kabadayı; “Sponsor işletme olarak başarıya katkımızın olması bizleri fazlası ile memnun ediyor. Sosyal sorumluluk bilinci ile bu tür katkıları elden geldiği ölçüde sürdüreceğiz. İşletmemizin sahibi Ahmet Öndüç İstanbul seyahatinde olduğundan kutlama yemeğinde bulunamadı. Sayın Öndüç gençleri bire bir tebrik etmek istemişti. Bizim aracılığımızla kendilerinin tebriklerini genç arkadaşlara ileteceğiz.” dedi.
İŞLETME EMİN
ADIMLARLA İLERLİYOR
Müstakbel Et&Kebap İşletmesi hakkında bilgi veren İşletme Müdürü Ahmet Kabadayı, işletmeyi açarken en iyi olmayı hedeflediklerini söyledi. İşletmenin 17 Şubat 2012 tarihinde açıldığını belirten Kabadayı; “Alanımızda en iyi olma yolunda ilerlediğimize inanıyoruz. Müstakbel Et&Kebap olarak kullandığımız etlerin kalitesi çok önemli. Genç hayvan etlerini kullanıyoruz. Taze ve hijyenik tüketim esas. Eğitim alan kendisini sürekli güncelleyen personelle çalışıyoruz. Personelimizi belli bir eğitim süzgecinden geçirdikten sonra misafirlerimizle bir araya getiriyoruz. İşletmemizde şu anda 25 kişi çalışıyor. Kısa sürede belli bir müşteri portföyüne ulaşmak bizleri gururlandırdı. Afyonkarahisar’dan gelen misafirlerimizin yanında yoldan gelen misafirlerimizce tekrar tercih edilmekten büyük bir onur duyuyoruz. Yemek isminin misafirlerimizce menüye bakmadan söylenmesi bizleri ayrıca mutlu ediyor. Özel günlere yönelik organizasyonlarımız oluyor. Ayın anda 2 yüz misafirimizi ağırlıyoruz. Şehrin her yerine paket servisimiz var. Kendi mamullerimizi kullanıyoruz. Bu anlamda ülkenin önde gelen saygın firmaları arasına girmek istiyoruz. İlerleyen günlerde yeni projelere hayata geçirmek niyetindeyiz. Allah nasip ederse birkaç yıl içerisinde İstanbul’un önemli noktalarında mağazalar zinciri kurmak istiyoruz. Çeşitli illerden temsilcilik istekleri geldi. Ama biz şimdilik vermiyoruz. Şu anda kalfalık döneminde olduğumuz kanısındayız. Emin adımlarla ilerliyoruz. ” diye konuştu.
ULUSAL VE ULUSLARARASI ÖDÜLLER ALDIK
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Erkan Çelik Aşçılık Programı öğrencilerinden oluşan Kocatepe Aşçılar Takımının çalışmaları hakkında bilgi verdi. Afium Outlet Center’de hizmet veren Müstakbel Et&Kebap İşletmesinin kendilerine her organizasyonda destek verdiğini belirten AKÜ MYO Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Erkan Çelik, işletmenin desteğini geçen yıl malzeme temini ile başlattığını kaydetti. Afyonkarahisar’da iyi et malzemesi temininde Müstakbel Et&Kebap İşletmesinin öncü olduğunu belirten Çelik; “Bu yılki yarışmalarda kullandığımız üniformaları işletmenin desteği ile Müstakbel Et&Kebap logosu ile hazırlandı. Sağ olsunlar desteklerini esirgemediler. Öğrencilerimizin üniformaları gittiğimiz her yerde beğenildi. Malzeme desteğini sürekli veriyorlar. Müstakbel Et&Kebap İşletmesine Kocatepe Aşçılar Takımı teşekkür ziyaretinde bulunduk. Takım olarak son bir ayda girdiğimiz tüm yarışmalarda ulusal ve uluslar arası ödüller aldık. İşletmeye teşekkür ziyaretine gelen öğrencilerimize takım kaptanları olarak şahsım ve Öğretim Görevlisi Tansu Çelik’le eşlik ediyoruz.” şeklinde konuştu.
AFYONKARAHİSAR İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDİLİYOR
Öğretim Görevlisi Erkan Çelik, Kocatepe Aşçılar Takımı olarak başta AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak olmak üzere Afyon Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Yaramış’ın kendilerine büyük destek verdiğini vurguladı. Erkan Çelik, destekleri nedeni ile Rektör Solak ve MYO Müdürü Yaramış’a teşekkür etti.
Sponsorlukların önlerini her zaman açtığına değinen Çelik şöyle konuştu: “Bizler özel sektör ve okul işbirliği ile Afyonkarahisar’ı Türkiye’de ve yurt dışında çok iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum. Bugüne kadar katılıp ödül aldığımız yarışmaların tümünde mutlaka Afyonkarahisar’ın ürünlerini kullanıyoruz. Örneğin geçen yıl Antalya’daki yarışma temamız Mevlevilik’ti. Renk olarak haşhaş çiçeğinin mor ve beyaz renklerini kullanmaya dikkat ettik. Ürünler arasında kaymağı ve haşhaşı mutlaka kullanıyoruz. Bu konuda çok özençli ve dikkatliyiz. Çünkü geldiğimiz yeri belli etmek istiyoruz. Takım ruhu olarak aşçılık camiasında ‘Afyon Kocatepe’ ruhunu oluşturduk. Bu yönden ekibimizi oluşturan öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Müstakbel Et&Kebap İşletmesi gibi bizlere destek veren kuruluşlara da bu vesile ile çok teşekkür ediyorum.”
“HALKIMIZ SAHİP ÇIKMALI”
Müstakbel Et&Kebap İşletmesinin kendilerine çok büyük destek verdiğini söyleyen Çelik, Afyonkarahisar genelinin bu konuda biraz zayıf kaldığı düşüncesini aktardı. Kocatepe Aşçılar Takımı’nın elde ettiği başarıların tüm Türkiye’de dikkat çektiğini kaydeden Erkan Çelik şunları söyledi: “Halkımızın bize sahip çıkmasını arzu ediyoruz. Öğrencilerimiz gerçekten bu yarışmalara çok zor şartlarda hazırlanıyorlar. Sadece yarışmanın sonucu görülüyor. Ama o yarışmaya gitmeden önce çocuklarımız maddi anlamda çok büyük özveriler gösteriyorlar. Örneğin iyi bir kuzu eti bulmak ciddi bir sorun. İyi malzeme temini kadar maliyetini karşılamakta ciddi bir problem oluyor. Müstakbel Et&Kebap İşletmesine özellikle bu anlamda da teşekkür ediyoruz. Son olarak kuzu kategorisinde Alanya’da altın madalya kazandık. O madalyayı Müstakbel’in eti ile kazandık. Bu bizler, Müstakbel ve Afyonkarahisar için keyif verici oldu diye düşünüyoruz.” Burcu AYDIN’ın haberi.

Bakmadan Geçme