• Haberler
  • Genel
  • Gelişimin püf noktası Göksel’den – Kocatepe Gazetesi

Gelişimin püf noktası Göksel’den – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu (MYO) Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü Öğretim Görevlisi Türker Göksel, Afyonkarahisar Ticaret Borsası İlköğretim Okulu’nda öğrencilere “kişisel gelişimi” anlattı Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu (MYO) Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü Öğretim Görevlisi Türker Göksel, Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda gerçekleştirdiği konferanslarını sürdürüyor. Göksel, 25 Nisan [&hellip]

Gelişimin püf noktası Göksel'den

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu (MYO) Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü Öğretim Görevlisi Türker Göksel, Afyonkarahisar Ticaret Borsası İlköğretim Okulu’nda öğrencilere “kişisel gelişimi” anlattı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu (MYO) Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü Öğretim Görevlisi Türker Göksel, Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda gerçekleştirdiği konferanslarını sürdürüyor. Göksel, 25 Nisan 2014 tarihinde Afyonkarahisar Ticaret Borsası İlköğretim Okulu’nda eğitim alan öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Rehberlik Bölümü tarafından organize edilen “Gençlerde Kişisel Gelişim” başlıklı konferans, katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi. Katılımcı öğrencilere 28-29 Nisan 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan sınav öncesi tavsiyelerde bulunan Göksel, öğrencilerin bundan sonra da bu türden çok sayıda sınavla karşılaşacaklarını fakat bunların her birini aşacak yetenek ve özgüvene sahip olduklarına inandığını belirtti.
KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞI EDİNİN
Gerçekleştirilecek sınav sürecinden hareketle son yıllarda dünyada yaşanan rekabet ve değişim koşulları hakkında da öğrencilere açıklamalarda bulunan Göksel, değişen konjonktürel koşullar ışığında kitap okuma alışkanlığının önemine de değindi. Okuyan bir nesil yetiştirmek için büyük gayret sarf edilmesinin önemine vurgu yapan Göksel, kitap okuma alışkanlığının topluma egemen olmasında aile ve okulun işbirliği yapmasının önemine değindi.
Büyük Türkiye idealinin bugünün çocuk ve gençlerinin eliyle gerçekleşeceğinin altını çizen Göksel, hedeflenen başarılara ulaşılması noktasında ataletten uzak bir neslin yetiştirilmesi gerektiğine dikkat çekti. Sorumluluğunun farkında olan, yaptığı işe imzasını atabilen ve özgün çalışmalar gerçekleştirebilen nesillerin yetiştirilmesinde okul ve aile ilişkisinin önemine de temas eden Öğr. Grv. Göksel yetişen yeni nesilden çok ümitli olduğunu özellikle belirtti. Beğeni ile takip edilen konferans programında Öğretim Görevlisi Türker Göksel katılımcı grubun bir bölümüne üçüncü kitabı “Beyaz Yazılar”ı imzalayarak hediye etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme