Gelişim için herkese ihtiyaç var

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, kentin gelişimi için her kuruma ihtiyaç duyulduğunu belirtti Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'in Afyonkarahisar için başlattığı ve geçtiğimiz günlerde kamuoyuyla paylaştığı projelerde yer almak amacıyla Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Sözcüsü AKÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Karataş ve beraberindeki heyet Vali Güner’i ziyaret etti. Vali Hakan Yusuf Güner'in yakın [&hellip]

Gelişim için herkese ihtiyaç var

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, kentin gelişimi için her kuruma ihtiyaç duyulduğunu belirtti

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’in Afyonkarahisar için başlattığı ve geçtiğimiz günlerde kamuoyuyla paylaştığı projelerde yer almak amacıyla Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Sözcüsü AKÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Karataş ve beraberindeki heyet Vali Güner’i ziyaret etti.
Vali Hakan Yusuf Güner’in yakın ilgi ve alakalarından, Afyonkarahisar’a verdiği önemden dolayı teşekkürlerini sunan konuklar, Vali Hakan Yusuf Güner’in Afyonkarahisar için olan haklı çabasında kendilerinin de elinden geleni yapacaklarının sözünü verdiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme