Gelişgen: Ölene kadar davamın adamıyım

24 Haziran erken genel seçim tarihinin ilanı itibariyle seçim hazırlıklarının hızla sürdüğünü belirten AK Parti Milletvekili Aday Adayı İzzet Gelişgen, temayül yoklamasının bir nevi örtülü ön seçim olduğunu kaydetti.'AMACIM SORUNLARA ÇÖZÜM BULMAK'Temayül yoklamasının, parti delegelerinin aday adayları hakkındaki tercihlerini belirttikleri bir oylama olduğun söyleyen Gelişgen, 'Temayül bir nevi örtülü ön seçim denebilecek temayül yoklaması, demokratik [&hellip]

24 Haziran erken genel seçim tarihinin ilanı itibariyle seçim hazırlıklarının hızla sürdüğünü belirten AK Parti Milletvekili Aday Adayı İzzet Gelişgen, temayül yoklamasının bir nevi örtülü ön seçim olduğunu kaydetti.
“AMACIM SORUNLARA ÇÖZÜM BULMAK”
Temayül yoklamasının, parti delegelerinin aday adayları hakkındaki tercihlerini belirttikleri bir oylama olduğun söyleyen Gelişgen, “Temayül bir nevi örtülü ön seçim denebilecek temayül yoklaması, demokratik yapıda milletvekili adayı belirlemede en önemli göstergelerden biridir. Temayül sonuçlarından son derece umutluyum. Er olarak görevlendirilsek genel merkezimizin kararına karşı küskünlük olmamalı, aday olana kadar değil, ölene kadar davamın adamıyım. Yeni bir milletvekili seçim sathına daha, hızla yaklaşıyoruz. Ülkemizin zor günlerden geçtiği ve çok önemli sorunlarla mücadele ettiğimiz bir dönemde, milletimize daha yararlı olabilmek adına bu seçimlerde değerli hemşerilerimin teveccühü ile bu seçimlerde partimizden aday adayı oldum. Amacım, maddi ve manevi kalkınma yolunda, hak ve adalet yolunda devletimize ve milletimize katkı sağlamak, Sayın Cumhurbaşkanımıza bu badirede sonuna kadar destek olmak, Afyonumuzun ve hemşerilerimizin sorunlarıyla ilgilenip bu sorunlara çözüm sunmaktır. İzzet Gelişgen olarak ben, tecrübe ve birikimimi bu uğurda sarf etmek ve değerlendirmek istiyorum” dedi.
“ER DE KOMUTANDA
AYNI ŞEREFE SAHİPTİR”
İzzet Gelişgen, Milletvekili aday adayları arasında kazanma ve kaybetme yarışı olmadığını vurguladı. Gelişgen şöyle konuştu: “Milletvekili aday adayları olarak aramızda, kardeşlik duyguları içerisinde davaya hizmeti temsil eden bir bayrak yarışını idrak ediyoruz. Bu bayrak kime teslim edilirse edilsin, hepimiz, büyüklerimiz tarafından verilen karardan hoşnut olmak ve top yekûn o bayrak uğrunda gayret sarf etmek durumundayız. Zira kutsal dava uğrunda mücadele veren birliğin, eri de komutanı da aynı şerefe sahiptir; her ikisi de niyet ve imkânına göre aynı sevabı alacaktır. Kendisine bayrak teslim edilen arkadaşımıza, artı bir sorumluluk yüklenmesi dolayısıyla, onun şartları ötekilerinden daha da zor olacaktır. Dünyalık beklenti ve kazanımlara göre tutum sergilemek, dava erlerinin işi değil, mal ve saltanat düşkünlerinin işidir. O nedenle kendisine emanet teslim edilen adayın da biraz daha beklemesi uygun görülen adayın da davaya hizmet açısından aynı sorumluluğu taşıması gerektiği inancındayım.”
KAZANACAK OLAN TÜRKİYE
“Ben, aday olana kadar değil, ölene kadar davamın adamı olarak aktif siyasete başlamış bulunuyorum” diyen Gelişgen, “İnşallah, bu duygu ve anlayışla yola çıktım. Bu şekilde yola devam edeceğim. Diğer adaylarımızın da aynı duygularla yola çıktığı inancı içerisindeyim. Bu yolda bütün aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Sonuçta kazanacak olan, Afyonumuz, Afyon’lu hemşerilerimiz, Türkiyemiz ve hedef 2023 temasıyla yola devam eden partimiz ve ‘Cumhur İttifakı’dır. Takdir Allah’tan, değerlendirme de kıymetli büyüklerimizindir. Allah’ın izni ve inayetiyle, sabır ve sebatla yürüteceğimiz kararlı çalışmalarla her şey güzel olacaktır. Yarınlara ümitle bakıyoruz, gelecek bizimdir. 27. Dönem Milletvekili seçimlerinin, şehrimiz, ülkemiz ve dünya Müslümanları adına hayırlara vesile olmasını Cenâb-ı Hakk’tan niyaz ederim” diye konuştu.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme