• Haberler
  • Siyaset
  • Gelişgen gördüğü ilgiden memnun – Kocatepe Gazetesi

Gelişgen gördüğü ilgiden memnun – Kocatepe Gazetesi

24 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimleri için AK Parti'den aday adayı olan İzzet Gelişgen, adaylığını açıkladığı günden itibaren seçim faaliyetlerini hızla sürdürüyor. Bu kapsamda ilçeleri de ziyaret eden İzzet Gelişgen, gittiği yerlerde yoğun ilgiyle karşılanıyor.İlimizin başarılı iş adamlarından İzzet Gelişgen'in, iş ve ticaret hayatındaki başarını siyasette de göstermesini beklediklerini belirten sevenleri, 'Petrol ve tarım ürünleri ticaretiyle [&hellip]

24 Haziran’da yapılacak milletvekilliği seçimleri için AK Parti’den aday adayı olan İzzet Gelişgen, adaylığını açıkladığı günden itibaren seçim faaliyetlerini hızla sürdürüyor. Bu kapsamda ilçeleri de ziyaret eden İzzet Gelişgen, gittiği yerlerde yoğun ilgiyle karşılanıyor.
İlimizin başarılı iş adamlarından İzzet Gelişgen’in, iş ve ticaret hayatındaki başarını siyasette de göstermesini beklediklerini belirten sevenleri, “Petrol ve tarım ürünleri ticaretiyle zaten halkın içerisinde bulunan ve bugüne kadar olan hizmetleriyle köylünün ve şehirlinin gönlünde taht kuran iş adamı İzzet Gelişgen, AK Parti’nin bayrağını şerefle taşıyacaktır” diyerek Gelişgen’e desteklerini belirtiyorlar.
Geçtiğimiz Salı günü Dinar, Sandıklı, Sinanpaşa, Kızılören, Hocalar, Dazkırı, Evciler ve Başmakçı’yı ziyaret eden İzzet Gelişgen, Çarşamba günü de İscehisar, Bayat, Emirdağ, Bolvadin, Çay, Çobanlar ve Sultandağı ziyaretlerini gerçekleştirdi. Perşembe günü itibariyle de Şuhut ve İhsaniye’yi ziyaret eden İzzet Gelişgen, ilçe ve ilçelere ait belde ziyaretlerini tamamladığını, önümüzdeki günlerde de merkeze bağlı belde ve köyleri de ziyaret etmeyi hedeflediğini ifade etti.
Aday adaylığına ilişkin görüşlerine başvurduğumuz İzzet Gelişgen, şunları söyledi:
“Ülkemizin zor günlerden geçtiği ve çok önemli sorunlarla mücadele ettiğimiz bir dönemde, milletimize daha yararlı olabilmek adına bu seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Ak Parti’den aday adayı oldum. Amacım, maddi ve manevi kalkınma yolunda, hak ve adalet yolunda Devletimize ve milletimize katkı sağlamak, Afyonumuzun ve hemşerilerimin sorunlarıyla ilgilenip çözüm sunmaktır. Milletvekili seçilebilmem halinde, “kalkınma, hak ve adaleti tesis yolunda ben de varım!” diyerek 25 yıla varan ticari birikim ve tecrübemi ülkem, milletim ve hemşerilerim yararına değerlendirmeyi arzu ediyorum. Bu bağlamda, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı maddi ve manevi kalkınma hamlesine karınca kararınca katkıda bulunmak ve hemşerilerimizin sorunlarıyla yakından ilgilenmek istiyorum. Bütün adaylarımıza başarılar diliyorum. Sonuçta kazanacak olan, Afyonumuz, Afyon’lu hemşerilerimiz, Türkiyemiz ve hedef 2023 temasıyla yola devam eden Partimizdir.”
Bütün ömrünü hemşerilerinin arasında geçirdiğini belirten İzzet Gelişgen, ziyaretlerde karşılaştığı yoğun ilgiden de son derece memnun. Afyonumuzda sevilen, köklü, kalabalık ve dürüst bir ailenin mensubu olmasının yanı sıra “Gelişgen Kardeşler Ltd. Şirketi” bünyesinde 25 yıldır devam eden tarım ürünleri ticareti ve son 5 yıldaki petrol ürünleri ticareti dolayısıyla Afyonkarahisar ve çevre ilçeleri halkıyla iyi ilişkiler içerisinde olduklarını, bu birikimlerinin siyaset yolunda da kendilerine apayrı bir avantaj sağladığını belirten Gelişgen, “Gittiğimiz yerlerde büyük coşku ve yoğun ilgiyle karşılaşmamız, bu avantajın tabii sonucu olarak görünüyor” dedi.
İzzet Gelişgen’in ağabeyi İsmail Gelişgen de geçtiğimiz üç dönemde Ak Parti İl Yönetiminde yer almış ve son dönemde İl Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüştü. İsmail Gelişgen yoğun talebe rağmen yönetimden affını isteyerek siyaseti dışarıdan sürdürme kararı almıştı.

Bakmadan Geçme