• Haberler
  • Genel
  • 'Gelişen Teknolojiye Uyum Sağlamak Zorundayız'

'Gelişen Teknolojiye Uyum Sağlamak Zorundayız'

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası ve Uyumsoft işbirliği ile yapılan etkinlikte Mali Müşavirler kahvaltı da bir araya geldi

Akrones Otel’de 100’den fazla Mali Müşavirin katıldığı etkinlikte konuşan ASMMMO Başkanı Erdal Sayar  ‘Gün geçtikçe meslektaşlarımız bilişim ve entegrasyon meselesi artıyor. Gelişen teknolojiye uyum sağlamak zorundayız. Bu hem hata riskini hem de zaman tasarrufu sağlayacak çalışmalardır. Bu yüzden Uyumsoft yetkilileri ile yeni vergi taslağını da içeren gelişmelere entegre olacak çalışmaları sizlerle paylaşmak adına bir aradayız.’ dedi.

'Gelişen Teknolojiye Uyum Sağlamak Zorundayız'

Uyumsoft yetkilisi Pınar Erdem’in kısa bir açıklamasından sonra kürsüye gelen Uyumsoft Satış ve Pazarlama Müdürü Mahmut Ertürk  ‘2025 yılında yeni vergi taslağına göre tüm bilanço mükellefi olanlar E-deftere geçmek zorundalar. Bu nedenle çok fazla bir şekilde talep bekliyoruz.

'Gelişen Teknolojiye Uyum Sağlamak Zorundayız'

Mali müşavirlerin taleplerine yerine getirmek ve kısa süre de veri akışı sağlayacak çalışmaların önümüz deki günlerde faaliyete geçeceği müjdesini de burada siz mali müşavirlere veriyorum. Mesleki bilgilerin paylaşıldığı etkinliğe katılan Mali Müşavirler ‘Odamız gayret ve çabası ile yapılan böylesi etkinliklerin artarak devam edeceğini düşünüyoruz. Ayrıca Mali Müşavirler Odası ve ilgili şirket arasında yapılacak bir protokol ile entegrasyonda indirim yapılmasını da bekliyoruz’ ifadelerini kullandı.  

'Gelişen Teknolojiye Uyum Sağlamak Zorundayız'

Program sonunda Oda Başkanı Sayar ve Oda Sekreteri Yusuf Tür Yönetim Kurulu  adına UyumSoft Yetkilisi Pınar Erdem ve Mahmut Ertürk’e plaket takdiminde bulundular.

Bakmadan Geçme