Gelin ve babası söyledi, damat oynadı

Afyonkarahisar basını ile Kocatepe Üniversitesi Basın Yayın Müdürlüğü'nde bir süre çalıştıktan sonra bankacılık sektörüne geçen Yasin Kesen ile İngilizce Öğretmeni Gülden Sağ, Kütahya'da evlendi. Gelin Gülden Sağ'ın sanatçı Babası Zeynel Sağ’ın söylediği türkülerle renk kattığı düğünde gelin Gülden Sağ da babasıyla birlikte şarkı söyledi. Baba kızın söylediği türküye damat Yasin Kesen de zeybek oynayarak eşlik [&hellip]

Gelin ve babası söyledi, damat oynadı

Afyonkarahisar basını ile Kocatepe Üniversitesi Basın Yayın Müdürlüğü’nde bir süre çalıştıktan sonra bankacılık sektörüne geçen Yasin Kesen ile İngilizce Öğretmeni Gülden Sağ, Kütahya’da evlendi. Gelin Gülden Sağ’ın sanatçı Babası Zeynel Sağ’ın söylediği türkülerle renk kattığı düğünde gelin Gülden Sağ da babasıyla birlikte şarkı söyledi. Baba kızın söylediği türküye damat Yasin Kesen de zeybek oynayarak eşlik etti.Afyonkarahisar’da yerel televizyonda muhabir ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Basın Yayın Müdürlüğü’nde fotoğrafçı olarak görev yapan Afyonkarahisarlı Yasin Kesen, Kütahyalı İngilizce Öğretmeni Gülden Sağ ile dünya evine girdi. Bir süre önce ING Bankası Kütahya Şubesi’nde Kobi Portföy Yöneticisi olarak göreve başlayan Yasin Kesen, Kütahya Anadolu Turizm Otelcilik Lisesi İngilizce Öğretmeni Gülden Sağ ile Grand Çınar Otel’de gerçekleştirilen düğünle evlendi.
Kütahya’nın en ünlü sanatçılarından Kültür ve Turizm Bakanlığı Sanatçısı Zeynel Sağ’ın kızı Gülden Sağ ile evlenen Bankacı Yasin Kesen’in nişanı için Afyonkarahisar ve Bolvadin İlçesi ile İzmir ve Bursa gibi pek çok şehirden misafir Kütahya’da bir araya geldi. Meşaleler eşliğinde düğün salonuna giren Yasin ve Gülden çifti ilk dansın ardından kıyılan nikahla dünya evine girdiler. Nikah sırasında oldukça heyecanlı olduğu görülen genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunduğu nikah sonrası ise doyasıya eğlendi.
Bol bol göbek atan genç çift ve misafirler, düğünde Zeynel Sağ’ın türkülerini dinleme fırsatı da buldu. Gelin Gülden Sağ’ın da babasıyla birlikte “Elif Dedim” türküsünü söylediği düğünde damat Yasin Kesen ise türküye baba kızın türkülerine zeybek oynayarak eşlik etti. Düğünün ardından genç çift Antalya Kemer’e balayına gitti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme