• Haberler
  • Gündem
  • 'Gelin 5 Yıl Daha Çıkalım Yola, Hizmete Vermeyelim Mola'

'Gelin 5 Yıl Daha Çıkalım Yola, Hizmete Vermeyelim Mola'

Mecidiye Mahalle Muhtarı Deniz Özcan, 31 Mart yerel seçimlerinde mahallesine hizmeti sürdürmek için tekrar muhtarlık görevine aday olduğunu açıkladı. Muhtar Özcan, 'Gelin 5 yıl daha çıkalım yola, hizmete vermeyelim mola' dedi

Mecidiye Mahalle Muhtarı Deniz Özcan, 2014 yılından itibaren mahallesinin her işine koşturmayı kendisine görev edindiğini belirtti.

“MAHALLELİ HER SIKINTISINDA BANA 24 SAAT RAHATÇA ULAŞTI”

Mecidiye Mahalle Muhtarı ve muhtar adayı Deniz Özcan, mahallesi için koşturmanın kendisi için yaşam biçimi haline geldiğini ifade etti. Muhtar Özcan, “Mahallemizde süre gelen kentsel dönüşüm sürecine rağmen ihtiyaç duyulan doğal gaz hizmetini getirdim. Mahallemizde ki parkımızı iki dönüm yenilettik. Bozulan yolları elimizden geldiğince yaptırdık. Mahallemiz için verdiğimiz en büyük mücadelemiz olan kentsel dönüşüm konusunda nasıl canla başla çalışıp mücadele verdiğimizi sadece Mecidiye Mahallesi sakinleri değil tüm Afyonkarahisar bilir. Mahallemizde bulunan mültecilerden dolayı işim çok zordu. Onlarıda ben getirmediğim gibi benim göndermem de imkânsızdı. Fakat mahallemizde insanca yaşamayı başardık. Mahalle sakinlerimiz her sıkıntılarında bana 24 saat gönül rahatlığıyla ulaştı. Biz icraat makamı değil rica makamıyız. Ama daha da güzel işler yapacağımızı biliyoruz. Kentsel Dönüşüm Projesinde de yine mahallemle en büyük mücadeleyi vermeye hazırım. Herkesi saygı ve sevgi ile selamlıyor, destekleri bekliyorum. Gelin 5 yıl daha çıkalım yola, hizmete vermeyelim mola.” dedi.

“GÖREVİMİ LAYIKIYLA YAPTIM, SEÇİLİRSEM YİNE LAYIKIYLA YAPACAĞIM”

Muhtar Adayı Deniz Özcan, sözlerini şöyle tamamladı:

“Muhtar ne yaptı diyenler olacaktır. Hayatta hiçbir şeyi fırsat bilip yola çıkmadım. Başarılı olabilecek insanlarında önüne taş koymadım. Başarısız olmaktan korkuyorum mu? Hayır. Çekiniyor muyum? Hayır. Çünkü ben muhtarlık görevimi layıkıyla yaptım. Seçim sonucu tekrar göreve seçilmem halinde de yapacağımdan eminim. Beni eş, dost, akraba, komşular çok az tanır. Ama mahallem ailem gibi oldu. Ne yapılması gerekiyorsa yapacak, nereye gidilmesi gerekiyorsa gideceğim. Asla pes etmeyeceğim. Herkes çok iyi bilir ki hayatın amacı mutlu olmak değil; İşe yarar, dürüst, onurlu ve en önemlisi de merhametli olabilmektir. Yaşanılan sürede bir fark yaratabilmektir. Tüm yaşantım boyunca doğru insanların yanında cesaretle oldum. Yalakalığın yerine dik durmayı, vefasızlık yerine dostluğu tercih ettim ve şahsımı sevmelerini hiçbir zaman beklemedim. Söz verdiysem sözümden dönmedim. Hiç kimsenin siyasi fikrine karışmadım. Yaptığım yardımları hiçbir zaman reklam amaçlı kullanmadım. Bir elin verdiğini diğer el görmedi. Sadece kendi mahallem değil, kim sıkıntıdaysa yardımcı olduk. Hiç kimsenin kalbini kırmadım, incitmedim.”

Bakmadan Geçme