• Haberler
  • Spor
  • Geleneksel Zafer Kupası başladı – Kocatepe Gazetesi

Geleneksel Zafer Kupası başladı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Barosu tarafından geleneksel hale getirilen Afyonkarahisar Barosu Zafer Kupası bu yıl da 8 takımın katılımıyla başladı. Turnuvanın başında ilk maçlara çıkacak ekiplere Afyonkara-hisar Baro Başkanı Turgay Şahin çiçek takdim etti.Afyonkarhisar'da düzenlenen bu turnuvaya, Afyon Barosu, İzmir Alsancak, Uşak, Bursa, Adana, İstanbul United, İzmir Körfez, Ankara Ottoman's takımları katılıyor.Turnuva öncesinde açıklama yapan Başkan Turgay Şahin, [&hellip]

Afyonkarahisar Barosu tarafından geleneksel hale getirilen Afyonkarahisar Barosu Zafer Kupası bu yıl da 8 takımın katılımıyla başladı. Turnuvanın başında ilk maçlara çıkacak ekiplere Afyonkara-hisar Baro Başkanı Turgay Şahin çiçek takdim etti.
Afyonkarhisar’da düzenlenen bu turnuvaya, Afyon Barosu, İzmir Alsancak, Uşak, Bursa, Adana, İstanbul United, İzmir Körfez, Ankara Ottoman’s takımları katılıyor.
Turnuva öncesinde açıklama yapan Başkan Turgay Şahin, “Afyonkarahisar’da yaptığımız turnuvamız geleneksel hale geliyor, bu yıl ikincisini yapıyoruz. Daha önce lig şeklinde deplasmanlı turnuvalarımız vardı ama ev sahipliğini yaptığımız ve tüm takımların burada, maçlarını yaptıkları ikinci turnuva olacak. Şu anda 8 ilden 8 farklı takım geldi. Afyon’un tanıtımına turizmine büyük katkı sağlayacağını ümit ediyoruz. Tabi öncelik tamamı meslektaşlarımızdan oluşan avukat arkadaşlarımızın oluşturduğu takımlar kendi aralarında birlik ve beraberlik, kardeşlik, mesleki dayanışmanın ön plana çıkması için burada mücadele edecekler. Bizim asıl amacımız budur. Türkiye’nin dört bir tarafından gelen avukat arkadaşlarımızla bir kaynaşma bir dayanışma programı tertip ettik. Afyon Barosu sadece meslek sahasında çalışma yapmıyor. Bildiğiniz gibi bizim son derece profesyonel bir koromuz var. Avukat arkadaşlarımız mesleklerini icra ederken ayrıca biz sanat ve sporda da varız diyorlar. Mesleki tanıtım açısından, mesleğin itibarını korumak açısından da son edere önemli bir şey bu. Buraya gelen arkadaşlar işlerinden güçlerinden vakit ayırdılar. Zor bir şey, üç gün burada mücadele edecekler. Tüm avukat arkadaşları kutluyorum, hepsine başarılar diliyorum” dedi.
Açılışı tören sonrasında oynanan ilk maçlarda İzmir Körfez Barosu ile İstanbul United ve Ankara Ottoman’s ile Uşak Barosu karşı karşıya geldi. İzmir Körfez ile İstanbul United maçının normal süresi 0-0’lık eşitlikle tamamlandı. Seri penaltı atışlarına geçilirken İzmir penaltılarda İstanbul’u 3-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı.
Ankara Ottoman’s ile Uşak maçının ilk yarısında 3 gol bulan Ottoman’s’ın 3-1 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda daha atak oynayan Ottoman’s 5 gol bularak maçı 8-1’lik skorla kaznan ekip oldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme