• Haberler
  • Genel
  • Gelecek Partisi İl Başkanı: “Devlete ve Enişteye Karşı Gelinmez”

Gelecek Partisi İl Başkanı: “Devlete ve Enişteye Karşı Gelinmez”

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, yaptığı açıklamada “Devlete ve Enişteye Karşı Gelinmez” ifadelerine yer verdi. Ertaş, siyasetçilerin sorumluluklarını yerine getirirken şahıslar üzerinden siyaset yapmaması gerektiğine vurgu yaparak, halkın namusuna ve değerlerine saygı gösterilmesi gerektiğini belirtti. Ertaş açıklamasında şunları söyledi: Bilmiyorsan öğreneceksin! Hem enişte hem devlet namustur. Afyonkarahisarımız'da siyaset ısındı ısınıyor derken adaylar sahada [&hellip]

Haber

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, yaptığı açıklamada “Devlete ve Enişteye Karşı Gelinmez” ifadelerine yer verdi. Ertaş, siyasetçilerin sorumluluklarını yerine getirirken şahıslar üzerinden siyaset yapmaması gerektiğine vurgu yaparak, halkın namusuna ve değerlerine saygı gösterilmesi gerektiğini belirtti. Ertaş açıklamasında şunları söyledi:

Bilmiyorsan öğreneceksin! Hem enişte hem devlet namustur. Afyonkarahisarımız’da siyaset ısındı ısınıyor derken adaylar sahada bazen ne konuştuklarını bilmiyorlar. Bir oy için olmadık söz ve davranışlar içine giriyorlar. 22 yıldır yaptıklarını ortaya koyamayanlar önümüzdeki 5 yılda yapacağız edeceğiz diyerek geçiştirmeye ve şahıslar üzerinden siyaset yapmaya çalışıyorlar. Bakın iki yıldır Ataköy’e hastane yapalım gereklidir diyoruz! Hiç sesiniz çıkmadı. Şimdi hastane yapacağız diyorsunuz. Bize enişte değil devlet lazım diye boş konuşuyorsunuz. Soruyorum insan namusunu kime emanet ediyor. Damat dediğimiz kutsalımız yakınlarımızın eniştesi. Halk arasında söz vardır. Bilesiniz enişteyle/devlete karşı gelinmez. İkisi de kutsaldır. İkisine de laf edilmez. Edersen bu lafın altında ezilirsin. Çünkü bu aziz millet namusu için yaşar. Biraz dikkat lütfen!

Bakmadan Geçme