Gelecek için umut vaad ediyorlar

Beşiktaş, Bursaspor ve Altınorduspor'un peşinden koştuğu Utku Büyükköse ve Emir Aktürk hakkında Beşiktaş'a söz verildi. Utku'nun babası Göksel Büyükköse, Utku'nun hep yanında olduklarını ve hem istediği zaman hem de hazır olduğu zaman gideceklerini belirtti 1967 Afyon Gençlikspor Antrenörü Turan Saltık, Utku Büyükköse ve Emir Aktürk'le ilgili olumlu gelişmeler olduğunu belirtti. Yurt dışına kampa giden Beşiktaş [&hellip]

Gelecek için umut vaad ediyorlar

Beşiktaş, Bursaspor ve Altınorduspor’un peşinden koştuğu Utku Büyükköse ve Emir Aktürk hakkında Beşiktaş’a söz verildi. Utku’nun babası Göksel Büyükköse, Utku’nun hep yanında olduklarını ve hem istediği zaman hem de hazır olduğu zaman gideceklerini belirtti

1967 Afyon Gençlikspor Antrenörü Turan Saltık, Utku Büyükköse ve Emir Aktürk’le ilgili olumlu gelişmeler olduğunu belirtti. Yurt dışına kampa giden Beşiktaş yetkilileri, kamp dönüşünde Emir ve Utku’yla özel olarak ilgileneceklerini ve kimseye söz verilmemesi konusunda Saltık’tan söz aldı. Beşiktaş’ın ailelerle de görüşmek istediğini belirten Saltık, “Beşiktaş’ın daha önce numaramı aldığını sizlerle paylaşmıştım. Beni aradılar. Özellikle Utku ve Emir’le ilgilendiklerini belirttiler. Ailelerin de başka bir takıma çocukları göndermemeleri konusunda benden garanti istedi. Ben de ailelerin ve futbolcuların habersiz başka bir takıma gitmeyeceklerini söyledim.” dedi.
“OYUNCULAR İÇİN
BEDEL İSTEMİYORUM”
Beşiktaş’ın yurt dışına kampa çıktığını ifade eden Antrenör Saltık, “Döndüklerinde bizi misafir etmek istediklerini söylediler. Misafirlikte de bütün masrafları karşılayacaklarını söylediler. Sporcular için ne kadar bedel istediğimi sordular. Ben de onlara bir bedel istemediğimizi sadece çocukların geleceklerinin kurtulmasını istediğimi söyledim. Onlar da şaşırdı ve başka takımlar en az 5-10 bin lira civarında fiyat istediklerini belirtti. Bir fiyat istemediğimi gerekirse noterden imzalı belge verebileceğimi söylediğimde daha fazla şaşırdılar ve kamp dönüşünde mutlaka ilgileneceklerini belirttiler.” diye konuştu.
“AMACIMIZ PARA DEĞİL Kİ”
Oyuncu yetiştirirken kârın para olamadığını belirten Saltık, “Biz oyuncularımızı yetiştirip büyük takımlara göndermek istiyoruz. Para kazanmak için bir çabamız olmadı. Amacımız Türk ve Afyon futboluna veya dünya futboluna katkı sağlamak. Amacımız sporcu yetiştirmek, amacımız çocukların geleceklerini kurtarmalarına yardımcı olmak. Amacımız bu bizim. Yani Beşiktaşlı yöneticilerle yaptığımız konuşmada da söyledim, biz para istemiyoruz oyuncuların hayatları kurtulsun bizim için daha güzel bir şey olamaz” şeklinde konuştu.
“UTKU HAZIR OLDUĞUNDA
GİDEBİLİR”
Utku’nun daha yaşının ufak olduğunu belirten Baba Göksel Büyükköse, “Şu an transfer gibi durum söz konusu olamaz. Fakat izlemeye devam ederler, 15-16 yaşlarında transfer gibi bir durum olabilir. Bizim isteğimizde Utku’nun büyük takımlarda forma giymesi. Seviniyoruz tabi böyle geri dönüş olunca. Bir de Turhan hoca ne derse o olur. Utku’nun büyük takımlarda forma giyecek yeteneğinin şu anda mevcut olduğunu biliyoruz. Utku’nun hazır olduğunda gitmesi gerekir. Yani şimdi burada başarılı olur oraya gider aile özlemi ile kafası burada olur oynayamaz. O zaman olmaz. Hazır olduğu zaman gitsin ki faydalı olsun. Hazır olmazsa gerekirse teknik destek alabilir terapistler yöntemiyle, sonuçta istikbali söz konusu. Ağustos ayında hem Altınorduspor takımı hem de Beşiktaş davet etti.” dedi.
“UTKU’NUN AİLE
OLARAK ARKASINDAYIZ”
Utku’nun gelecek ve şuanda ailesi olarak hep arkasında olduklarını belirten Baba Büyükköse, “Biz Utku’nun ailesi olarak hem şu anda hem de gelecekte arkasındayız. Bizim için Beşiktaş ya da 1967 Afyon Gençlik önemli değil, bizim için önemli olan insanlar. Biz Utku’nun hayatı boyunca kötü insanlarla karşılaşmasını istemiyoruz.” ifadesine yer verdi.
>> Ali Fuat Güçlüer’in haberi

Bakmadan Geçme