• Haberler
  • Genel
  • 'Geleceğin Polisleri' atletizmle boy gösterecek

'Geleceğin Polisleri' atletizmle boy gösterecek

Pazartesi günü ‘Geleceğin Polisleri’ Atletiz yarışmaları için 20 okuldan 200 sporcu hünerlerini sergileyecek. İl Emniyet Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Polis Teşkilatı’nın 165’inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri devam ediyor. Polis Amca Futbol Turnuvası’nda bugün çeyrek final müsabakaları yapılacak. Pazartesi günü de Geleceğin Polisleri atletizm yarışmalarıyla 20 okuldan 200 [&hellip]

‘Geleceğin Polisleri’ atletizmle boy gösterecek

Pazartesi günü ‘Geleceğin Polisleri’ Atletiz yarışmaları için 20 okuldan 200 sporcu hünerlerini sergileyecek.

İl Emniyet Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Polis Teşkilatı’nın 165’inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri devam ediyor. Polis Amca Futbol Turnuvası’nda bugün çeyrek final müsabakaları yapılacak. Pazartesi günü de Geleceğin Polisleri atletizm yarışmalarıyla 20 okuldan 200 sporcu bir resital sunacak.
Pazartesi Merkez 1 Nolu Saha’da yapılacak olan atletizm yarışmalarında 4 parkur üzerinden okullar değerlendirilecek. Kurbağacık Oyunu, Formula-1 Oyunu, Engelli Oyunu ve Roket Fırlatma oyunları gibi neşeli oyunlarda 200 sporcu hünerlerini sergileyecek. İki gün devam edecek oyunlar Salı günü son bulacak.

Bakmadan Geçme