Geçmiş olsun – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'ın tanınmış ve sevilen simalarından, Piramit Orgazinasyon sahibi Necati Taşpınar by-pas ameliyatı geçirdi.Sağlık kontrolü için gittiği Park Hayat Hastanesi doktorları tarafından kalp damarlarından 3'ünde tıkanıklık tespit edilen TRT Afyonkarahisar eski temsilcisi Necati Taşpınar önceki gün by-pas ameliyatına alındı. Park Hayat Hastanesi'nde gerçekleştirilen ameliyat başarıyla tamamlanırken Taşpınar'ın dün ve bugün yoğun bakımda kalacağı, sağlık durumunun iyi [&hellip]

Afyonkarahisar’ın tanınmış ve sevilen simalarından, Piramit Orgazinasyon sahibi Necati Taşpınar by-pas ameliyatı geçirdi.
Sağlık kontrolü için gittiği Park Hayat Hastanesi doktorları tarafından kalp damarlarından 3’ünde tıkanıklık tespit edilen TRT Afyonkarahisar eski temsilcisi Necati Taşpınar önceki gün by-pas ameliyatına alındı. Park Hayat Hastanesi’nde gerçekleştirilen ameliyat başarıyla tamamlanırken Taşpınar’ın dün ve bugün yoğun bakımda kalacağı, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Biz de Kocatepe Gazetesi mensupları olarak Necati Taşpınar’a Allah’tan şifa diliyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Bakmadan Geçme