• Haberler
  • Gündem
  • Geçit görevlilerine eğitim verildi – Kocatepe Gazetesi

Geçit görevlilerine eğitim verildi – Kocatepe Gazetesi

Okullarda trafik geçitlerini sağlamak amacıyla seçilen30 öğrenciye Kadınana İmam Hatip Ortaokulu'nda Afyonkarahisar Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Personeli tarafından Okul Geçit Görevlisi eğitimi verildi.30 ÖĞRENCİEĞİTİMDEN GEÇTİAfyonkarahisar Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Personeli tarafından 5 okuldan2 öğretmen, 1 veli ve 30 öğrencinin katılımı ileKadınana İmam Hatip Ortaokulu'nda,Okul Geçit Görevlisi eğitimi verildi.Eğitimin ardından düzenlenen sertifika törenine Afyonkarahisar Vali Yardımcısı [&hellip]

Okullarda trafik geçitlerini sağlamak amacıyla seçilen30 öğrenciye Kadınana İmam Hatip Ortaokulu’nda Afyonkarahisar Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Personeli tarafından Okul Geçit Görevlisi eğitimi verildi.
30 ÖĞRENCİ
EĞİTİMDEN GEÇTİ
Afyonkarahisar Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Personeli tarafından 5 okuldan2 öğretmen, 1 veli ve 30 öğrencinin katılımı ileKadınana İmam Hatip Ortaokulu’nda,Okul Geçit Görevlisi eğitimi verildi.
Eğitimin ardından düzenlenen sertifika törenine Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Erhan Günay ile protokol üyeleri katıldı.
TRAFİK KURALLARI
 ANLATILDI
Törende konuşan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Ahmet Özer, “Okul çevrelerinde güvenli bir trafik ortamı sağlamak amacıyla yürütmüş olduğumuz hizmetlerimizde veli, öğretmen ve öğrencilerimizin de desteğini almak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile koordineli olarak 11 yaşını bitirmiş öğrenci ve velilerimizin tespiti yapılmış, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görevli personel tarafından okul geçidi görevlisi olmak isteyen öğretmen ve öğrencilere trafik kuralları, trafik işaretleri anlatılmıştır” dedi.
UYGULAMA YAPILDI
Okulun konferans salonunda verilen eğitim sonrasında bahçede de trafik kuralları, trafiğin tanımı, trafik işaretleri ve levhalarının anlamları, geçit görevlisinin tanımı ve geçit görevlisinin görevleri hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Kadınana İmam Hatip Ortaokulu’nun Bankalar Caddesi önünde uygulamalı olarak eğitimverildi. Belirlenen iki öğrenci Trafik Polisleri tarafından yola çıkarılarak yoldan geçen araçları durdurdu. Sonra öğrenci yayalar karşıdan karşıya geçerek eğitimitamamladı. >> Hayriye CANER’in Haberi

Bakmadan Geçme