Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Burcu Aydın

Gecikmeli teşekkür – Kocatepe Gazetesi

Burcu Aydın 2 Ekim 2015 Cuma 03:00:00
  Gecikmeli de olsa bir teşekkürü iletmeden gönlümüz rahat etmeyecek. Adalet Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı’nca organize edilen “Yargı Muhabirliği” çalıştayına Afyonkarahisar’dan katılan dört muhabirden biri olarak tüm emek sahiplerine teşekkür ediyorum.
Hakkını vermek lazım. Gerçekten son derece profesyonel bir organizasyonla hiçbir şikayet ve yakınmaya mahal vermeden iki gün süreli “Kitlesel Medya ve Yargı Arasındaki İlişkilerin Güçlendirilmesi” projesi kapsamında 03-04 Eylül tarihleri arasında düzenlenen “Yargı Muhabirliği” konulu çalıştaya katılarak katılım belgesi almaya hak kazandık. Ankara Hakimevi’nde konaklarken, çalıştayın ilk günü Türkiye Adalet Akademisi’nde, ikinci ve son günü Ankara Adliye Sarayında gerçekleşti.
Aslında organizasyona yönelik bir haber hazırlayarak proje hakkında bilgilendirme amaçlı bir haber hazırlamıştım. Şehit cenazeleri, haber trafiği nedeniyle ertelenmesi sonucu zaman aşamına uğrayan haberi kullanmanın doğru olmayacağı düşüncesi ile elimde yeterince görsel bulunmasına rağmen habere Kocatepe sütunlarında yer vermedik. Aradan geçen hemen hemen bir aylık sürenin sonunda kimilerince “abes” değerlendirilecek olsa bile; Basın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün yanı sıra bu kurumun İl Müdürlüğüne, ilgili paydaşlarına gösterilen çaba ve emek için teşekkür ediyorum.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER