Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Geçerken Uğradım” film galaları iptal edildi

AEV Yönetim Kurulu Başkanı

AEV Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, sinemada gösterime giren “Geçerken Uğradım” filminin Afyonkarahisar ve Antalya’da düzenlenecek olan gala törenlerinin İdlip şehitleri nedeniyle iptal edildiğini açıkladı

Afyonlu bir ailenin hikâyesi anlatılan “Geçerken Uğradım” filminin tüm gişe gelirleri yılda 535 üniversiteliye burs veren Afyon Eğitim Vakfı’na (AEV) kalacak. Afyonkarahisar’da dün akşam, Antalya’da ise bugün planlanan film galası İdlip şehitleri nedeniyle iptal edildi.
HER İKİ İLDEKİ GALA İPTAL EDİLDİ
AEV yöneticileri dün sabah ATSO Toplantı Salonu’nda konu hakkında basın toplantısı düzenledi. Toplantıda; AEV 2. Başkanı ve İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Burhanettin Çoban, AEV Genel Sekreteri Murat Diker ve iş insanı Adnan Demirel’de hazır bulundu. AEV Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, önceki akşam İdlip’te meydana gelen saldırı sonucu şehit düşen 33 şehit ve 32 yaralıdan duyulan büyük üzüntüyü dile getirdi. “Milletimizin başı sağ olsun.” diyen Serteser, “Şehitlerimizin ailelerine Allah sabırlar versin. Allah ülkemizi, milletimizi, vatanımızı korusun. AEV ile ilgili güzel bir faaliyeti duyurmak için basın toplantısı düzenlemiştik. Hem Afyonumuzu tanıtan hem de geliri AEV verilecek olan ‘Geçerken Uğradım’ filminin bu akşam (dün akşam) planladığımız galası hakkında basın açıklaması yapmak niyetindeydik. Yarın da (bugün) Antalya’da filmin galasını yapacaktık. Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’la Orman ve Su İşleri eski Bakanımız Veysel Eroğlu’da gala etkinliklerimize katılacaklardı. Ama ne yazık ki bu menfur haince olay gerçekleşti. Üzüntümüz çok büyük. Dolayısıyla filmin Afyonkarahisar ve Antalya da planladığımız film gala törenlerini iptal ettik.” ifadelerini kullandı.
KAYIP VE ÜZÜNTÜ BÜYÜK
İdlip’teki hain saldırıda Türk Silahlı Kuvvetleri’nin çok büyük kayıplar verdiğini belirten Serteser sözlerine şöyle devam etti:
“Üzülerek açıklıyorum ama netice de çok büyük kayıplarımız var. Büyük üzüntümüz var. ‘Geçerken Uğradım’ filmi 28 Şubat tarihi itibariyle vizyona girdi. Filmi izlemek mümkündür Filmin gişe gelirleri AEV bağışlanacağı için önümüzde ki günlerde seyretmek isteyen halkımızı, hemşehrilerimizi filmi izlemeye davet ediyoruz. Ayrıca bu filmle Afyonumuzun tanıtımına da katkı sunuluyor. Ama her iki ilde ki gala törenlerini şehitlerimiz nedeniyle iptal ettik. Bu vesile ile üzüntümüzü bir kez daha belirtmek istiyoruz.” dedi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti