Gecenin Saat 2'sinde Budama Şart Mı?

Afyonkarahisar Belediyesi'nin gecenin saat 2'sinde yaptığı gürültülü çalışmalar tepki topladı

Gecenin Saat 2'sinde Budama Şart Mı?

Afyonkarahisarlı vatandaşlar gecenin geç saatlerinde şehir merkezinde sürdürülen ağaç budama işlemlerinden olan rahatsızlığını dile getiriyorlar.

Gazeteniz Kocatepe'ye şikayetlerini ve çektikleri videoları ulaştıran Ordu Bulvarı sakinleri, “Gecenin geç saatlerinde yapılan çalışmaya anlam veremiyoruz” diyerek sıkıntılarını dile getiriyorlar.

Ramazan nedeniyle akşam saatlerinde yapılabilecek çalışmaların anlayışla karşılanabileceğini belirten hemşehrilerimiz, “Gecenin saat 02.00'sinde bu çalışmaların yapılması ne kadar gerekli?” sorusunu yöneltiyorlar.

Ağaç budama çalışmalarının Ramazan ve trafik düzenlemeleri nedeniyle akşam saatlerine kaydırılma ihtimalini göz önünde bulundurduklarını belirten Ordu ulvarı sakinleri, “Gece herkes sahura klakcak, ibadetini yapacak. Gürültü çalışmanın o saatlere kadar bırakılması ne kadar gerekli? Saat 02.30'a kadar ağaç budamak da nedir? Videoları izlediğinizde gürültünün ne kadar rahatsız edici olduğunu siz de anlayacaksınız. Gönderdiğimiz fotoğrafların altına çekim saati de yer alıyor. Lütfen bu duruma çare üretilsin” diyerek yaşadıklarını dile getirdiler.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN BAĞLANTIYI TIKLAYIN:

https://x.com/i/status/1898571764214477232

https://www.instagram.com/reel/DG9od5zOOxr/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

https://www.facebook.com/share/v/16A1ZpkbaM/

 

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme