GEÇEN&#8200HAFTA&#8200NE&#8200OLDU?

Eroğlu'nun turist önerisi gerçekleşmeli Afyonkarahisar, üniversite kampüsünde yaşanan öğrenci olayları dışında sakin bir hafta geçirdi. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Afyonkarahisar için koyduğu 2 milyon turist hedefi, akıllarda kalan en önemli gelişmeydi Afyonkarahisar'da kimi hafta tartışmasız, kimi hafta yoğun tartışmalarla geçiyor. Geçen hafta da yine 'sakin' sayılabilecek bir haftaydı. 17 Aralık'ta başlayan yolsuzluk [&hellip]

Eroğlu’nun turist önerisi gerçekleşmeli

Afyonkarahisar, üniversite kampüsünde yaşanan öğrenci olayları dışında sakin bir hafta geçirdi. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Afyonkarahisar için koyduğu 2 milyon turist hedefi, akıllarda kalan en önemli gelişmeydi

Afyonkarahisar’da kimi hafta tartışmasız, kimi hafta yoğun tartışmalarla geçiyor. Geçen hafta da yine “sakin” sayılabilecek bir haftaydı. 17 Aralık’ta başlayan yolsuzluk operasyonunun ardından “adı yolsuzluğa karışanlar”ın protesto edildiği bir gösterinin ardından siyasi partilerin konuyla ilgili açıklamaları geldi.
2 MİLYON
TURİST HEDEFİ
Ancak haftaiçindeki en önemli gelişme, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Afyonkarahisar ziyaretinde koyduğu hedefti. Eroğlu, Afyonkarahisar’a yılda 2 milyon turistin gelmesi gerektiğine, bu nedenle herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesinin zorunluluğuna dikkat çekti.
PROJELER AÇIKLANIYOR
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, şehrin güzelleşmesini sağlayacak önemli projelerinin bulunduğunu söylerken, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer de projelerini kamuoyuna duyurdu. MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya’nın Afyonkarahisar için önemli projelerinin bulunduğu öne sürülüyor.

Bakmadan Geçme