• Haberler
  • Gündem
  • Geçen Sene Fas’talardı, Bu Yıl 15 Temmuz Törenlerine Katılacaklar Mı?

Geçen Sene Fas’talardı, Bu Yıl 15 Temmuz Törenlerine Katılacaklar Mı?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla tüm Türkiye'de olduğu gibi Afyonkarahisar'da da törenler düzenlenecek. Afyonkarahisar Sanayici ve İş İnsanları Derneği, geçen yıl tam da 15 Temmuz'da Fas'a gezi düzenlemişti. Bu 'önemli' gezi dolayısıyla geçen yıl törene katılamayan Dernek üyesi ve kurucusu iş insanlarının bu yılki 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine katılıp katılmayacakları merak konusu.

FETÖ’cü hain darbe girişiminin yıldönümü olan 15 Temmuz’da tüm Türkiye’de olduğu gibi Afyonkarahisar’da da bir dizi etkinlik düzenlenecek. Geçen yıl Afyonkarahisar Sanayici ve İş İnsanları Derneği, tam da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü içine alacak şekilde Fas’a gezi düzenlemişti.

AFSİAD’ın internet sitesinde bu gezi, “AFSİAD üyeleri arasında birlik, beraberliğin artması ve kaynaşmanın sağlanması adına AFSİAD tarihinde ilk defa düzenlenen yurt dışı gezisi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. 14–17 Temmuz 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve AFSİAD üyelerinin bir araya gelerek biraz olsun yoğun iş temposundan uzaklaşmalarının amaçlandığı FAS-Marakeş gezisine AFSİAD Kurucu Başkanı ve ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın, Yönetim Kurulu üyeleri, üyeler ve üye misafirleri katıldı” ifadeleriyle duyurulmuştu.

İnternet sitesinde herhangi bir iş görüşmesine yer verilmezken Fas’ın sokakları, bahçeleri, meydanları, camileri, lokantaları, saraylarının gezildiği; bu “önemli” ziyaretin 4×4 jiplerle yapılan sahra turuyla sona erdiği yazılmıştı.

Bu yıl AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın, AFSİAD Kurucu Başkanı ve ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile diğer AFSİAD üyelerinin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü törenlerine katılıp katılmayacağı merak ediliyor.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme