Gecek'te sıcak suya çözüm arayışı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Şapçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gecek villalarında meydana gelen sıcak su problemini AFJET Genel Müdürü Jeoloji Yüksek Mühendisi Dr. Yusuf Ulutürk'e aktardı Ziyarette ilk olarak konuşan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi A. İhsan Çiloğlu, Afyonkarahisar'a büyük hizmetler [&hellip]

Gecek’te sıcak suya çözüm arayışı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Şapçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gecek villalarında meydana gelen sıcak su problemini AFJET Genel Müdürü Jeoloji Yüksek Mühendisi Dr. Yusuf Ulutürk’e aktardı

Ziyarette ilk olarak konuşan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi A. İhsan Çiloğlu, Afyonkarahisar’a büyük hizmetler veren AFJET Genel Müdürü Jeoloji Yüksek Mühendisi Dr. Yusuf Ulutürk’ü çalışmalarından dolayı tebrik ettiğini söyledi. Gecek Termal villalarındaki sıcak su problemini Ulutürk ile paylaştıklarını ifade eden Çiloğlu, “Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Gecek Termal A.Ş’ye göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı ve ayrıca şehir merkezindeki AFJET ısısının yapımında çok büyük emeği geçen Ulutürk’e teşekkür ediyoruz” dedi.
“Çözümle ile ilgili görüş
alışverişinde bulunduk”
Gecek tesislerinde sıcak su ile ilgili bir problemin olduğunu ve Gecek Termal A.Ş’nin sorununu çözümü ile ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden AFJET Genel Müdürü Jeoloji Yüksek Mühendisi Dr. Yusuf Ulutürk, “AFJET olarak bir hedefimiz var. Hedefimizde jeotermal rezervlerimizi en iyi şekilde kullanarak uzun yıllar gelecek nesillere aktarmak istiyoruz. Bu konuda da özellikle AF-14 kuyusunu Afyonkarahisar Jeotermal’e devir ederek büyük hizmetleri olan Gecek Termal A.Ş yönetimine çok teşekkür ederiz” diye konuştu.
“Teknoloji seranın ön sıralarda olmasını istiyoruz”
Afyonkarahisar Jeotermal olarak, Gecek Termal A.Ş’ye her türlü teknik desteği vereceklerini ve suyla ilgili olarak sıkıntılarını en kısa zamanda gidereceklerini belirten Ulutürk; “Biz Gecek Jeotermal, Ömer Termal’deki AF-23 kuyusunda olan sıkıntının farkındayız ve bununla ilgili AFJET olarak çalışmalarımızı bitirdik. Yani yeni bir kuyu açtık, bu kuyudan da Ömer Termal’e vererek bu havzanın heder edilmesini boşa akmasını önleyeceğiz. Bizim hedefimiz Afyonkarahisar’ın turizm açısından, jeotermal ısıtma açısından ve teknolojik se-ranın ön sıralarda olmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
“Karaman ve Dumlupınar
hızlı bir şekilde bitti”
AFJET Genel Müdürü Jeoloji Yüksek Mühendisi Dr. Yusuf Ulutürk’ün başarılı çalışmaları olduğunu belirten Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Serteser, “AFJET Karaman ve Dumlupınar bölgesindeki çalışmalarını hızlı bir şekilde bitirdi. Bu çalışmalar esnasında vatandaşımızı bir müddette olsa rahatsız etsek, vatandaşımızın hayrına bir iş oldu. Ben bu başarılı çalışmalarından dolayı kendisini tebrik ediyorum” diye konuştu.
“Ulutürk, çalışmalarına başarıyla devam ediyor”
AFJET Genel Müdürü Jeoloji Yüksek Mühendisi Dr. Yusuf Ulutürk’ün, AFJET’in çalışmalarını başarıyla devam ettirdiğini vurgulayan Serteser, Gecek A.Ş’nin Ticaret ve Sanayi Odasının bir kuruluşu olduğunu ve Afyonkarahisar’a termal konusunda önemli hizmet verdiğini söyledi. Gecek Termal bölgesinde meydana gelen sıcak su problemiyle ilgili Genel Müdür Ulutürk’ün çok yardımcı olduğunu söyleyen Serteser sözlerine şöyle devam etti: “Bu kurumların hepsi zaten Afyonkarahisar’a hizmet eden kurumlar. Türkiye’de de bu denli büyüklükte termal ısıtma sağlayan Afyonkarahisar kurumlarının ortak olduğu termal konusunda başka proje yok.”

Bakmadan Geçme