Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gecek’te ağaçlandırma “ORMANLAŞMA”ya gidiyor

Gecek Termal A.Ş. Yönetim

Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çiloğlu, 23 yıl boyunca aralıksız devam eden ağaçlandırma çalışmasının sürdüğünü, bu çalışmalarla bir ormanın ortaya çıkacağını söyledi

Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çiloğlu İşletme Müdürü Habip Öztoprak’la birlikte Kocatepe Gazetesi muhabirine ağaçlandırma çalışmalarını yerinde anlattı.
“AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMASI
23 YILDIR ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLÜYOR”
Ali Çiloğlu, 2020 yılının bahar mevsimiyle birlikte geçmiş yıllardaki gibi ağaçlandırma çalışmalarına başladıklarını belirterek, “1997 yılında yap-işlet-devret modeliyle dönemin Valisi Ahmet Özyurt tarafından Gecek Termal A.Ş.’ye ait 50 adet villa gündeme geldiğinde 250 dönüm olan mesire alanımızı ağaçlandırmaya başladık. 23 yıldır ağaçlandırma çalışmalarımız aralıksız devam etti. Eksik olmasın Orman ve Su İşleri eski Bakanımız Veysel Eroğlu ve bu dönemdeki Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli sağ olsun hep istediklerimizi zamanında, zemininde göndererek ağaçlandırma konusunda bizleri yalnız bırakmadılar. İnşallah 23 yıl boyunca aralıksız devam eden çalışmalarımız yerini bir ormana bırakacak. İlk zamanlarında Kerbela gibi olan tesisimiz de süre gelen ağaçlandırmalar sonucu artık Kütahya karayolu ve villalarımızı görmek mümkün değil.” dedi.
“KURUYANLARIN YERİNE
501 AĞAÇ DİKİLDİ”
Koronavirüs salgını nedeniyle 2 aydır 250 dönümlük mesire alanında kuruyan ağaçların yerine dikim yapılamadığını söyleyen Çiloğlu şöyle konuştu: “İki ay boyunca 250 dönüm mesire alanımız içerisinde kuruyan ağaçların yerine dikim yapamıyorduk. Ancak kuruyan ağaçlarımızın yerine toplam 501 adet ağacı toprakla buluşturarak eksikleri tamamlamak için aralıksız çalışma yürütülüyor. Ağaç dikim mevsimini geçirmeden çalışmayı tamamlamak istedik. 4 metre büyüklüğünde leylandi Selvi çam ağaçlarımızı toprakla buluşturduk. Ağaçları temin edip dikime kadar yardımını eksik etmeyen herkes sağ olsun. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bu vesile ile emek sahiplerine teşekkür ediyorum. Biz ‘Bir ağaç bir insan’ ‘Bir ağaç bir ömür’ düsturuyla hareket ediyoruz.”
İşletme Müdürü Habip Öztoprak’da canı gönülden Gecek Tesisini ağaçlandırmaya devam ettiklerini dile getirdi. >> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti